عباس صادق زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان گفت: آمار دقیقی از تعداد کودکان خیابانی در استان کرمان در دست نیست اما مهمترین دلیل حضور کودکان در خیابانهای کرمان فقر و مهاجرت به کرمان است.
وی گفت: این پدیده در استان کرمان فصلی است و اکثر این افراد، بومی استان کرمان نیستند اما با آغاز فصل تابستان این پدیده بیشتر در خیابانهای مشاهده می شود.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان عنوان کرد: کودکان خیابانی اکثرا از خانواده های پرجمعیتی هستند که پدر خانواده یا شغل ندارد و یا شغل کم درآمدی دارد و به علت فقر خانواده برای امرار معاش مجبور به استفاده از این کودکان می شود تا بخشی از نیازهای خود را با تکیه بر درآمد این کودکان تامین کند.
وی افزود: این بچه ها به طور معمول در رده سنی پنج تا 10 سال است که توان کارگری ندارند و به ناچار برای انجام کارهای کاذب و تکدی گری به خیابانها می آیند.
صادق زاده ادامه داد: این گروه بچه های هویت داری هستند که فقر و عدم برآورده شدن نیازهای اولیه مثل خوراک و پوشاک آنها را به این وضعیت می کشاند و به طور تقریبی از اواسط خردادماه برای کار و اکثرا تکدی گری به خیابانها می ریزند.
وی گفت: سازمان بهزیستی استان در مرکز کودکان کار جهت توانمندسازی این گروه از کودکان که شرایط توانایی کار و هویت دارند، حمایت می کند و نیازهای اولیه آنها را از جمله خوراک پوشاک و جای خواب مناسب را در اختیارشان قرار می دهد.
صادق زاده اضافه کرد: سازمان بهزیستی بعد از ساماندهی این کودکان با برگزاری دوره های آموزشی سعی در جلوگیری از بزهکار شدن آنها می کنند تا این کودکان دچار آسیبهای بعدی ناشی از فقر و حضور در خیابانها نشوند.
نظر شما