پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ تیر ۱۳۸۸، ۱۴:۵۶

شناسنامه فرهنگی مبلغین مازندران تهیه می شود

ساری - خبرگزاری مهر: مدیر کل تبلیغات اسلامی مازندران از تهیه شناسنامه فرهنگی مبلغین استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام ناصر شکریان ظهر دوشنبه در نشست خبری سالروز تاسیس سازمان تبلیغات اسلامی در بابل با اشاره به اینکه مشغول تهیه شناسنامه فرهنگی مبلغین هستیم اظهار داشت: مازندران در تهیه بانک اطلاعات مبلغین رتبه برتر کشور است .

.وی خاطر نشان کرد: به منظور بالا بردن آموزش های قرآنی مردم استان آموزش مجازی قرآن کرین از طریق فضای اینترنت به زودی توسط اداره کل تبلیغات اسلامی مازندران صورت می گیرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران با اشاره به اینکه سال گذشته 11 هزار و 850 نفر از روحانیون استان در قالب اعزام های کوتاه و دراز مدت به شهرهای و روستاهای استان فراخوان شدند تصریح کرد: 250 هزار روحانی و مبلغ مازندران پارسال به تبلیغ معارف دینی و عقیدتی در اقصی نقاط استان مشغول شدند.

وی با بیان اینکه بانک اطلاعات مبلغین مازندران با شناسایی هزار و 610 نفر مبلغ راه اندازی شده است یادآور شد: در بانک اطلاعاتی حوزه های علمیه نیز 42 حوزه علمیه در مازندران شناسایی شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران گفت: برای نخستین بار در طول انقلاب، چهره های قرآنی استان و قاریان ممتاز قرآنی کشوری در مازندران تجلیل خواهند شد.

.شکریان  با بیان اینکه با راه اندازی بانک اطلاعات مساجد تعداد دو هزار و 304 مسجد در استان شناسایی شده است گفت: پارسال 17 هزار نفر از معتکفین استان که عمدتا جوانان بوده در سنت معنوی اعتکاف شرکت کردند.

وی با اشاره به اینکه مراسم معنوی عرفه نیز سال گذشته در 600 مسجد و مکان مذهبی استان برگزار شده است، گفت: 19 مسجد محوری در مازندران تاکنون شناسایی شده که برنامه هایی نظیر تجلیل از خدمتگزاران مساجد، هم اندیشی ائمه جماعات دستگاههای دولتی نمونه ای از برنامه های تبلیغی این اداره کل بوده است.

شکریان همچنین با بیان اینکه مازندران سال گذشته رتبه نخست را در ساماندهی هیئتهای مذهبی کشور کسب کرده است، افزود: هم اکنون دو هزار و 267 هیئت مذهبی براداران و 687 هیئت مذهبی خواهران در استان شناسایی شده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران خاطر نشان کرد: 148 کانون فرهنگی و 75 انجمن اسلامی ثبت شده در مازندران شناسایی شده و محرم سال گذشته برای نخستین بار در طول انقلاب اسلامی استاندار مازندران به همراه مدیران دستگاههای اجرایی استان در بارگاه ملکوتی ثامن الحجج از هیئت های مذهبی استان سرکشی و کمک های نقدی به این هیئتها کردند.

کد خبر 900678

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha