امیر کیامهر در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در اجرای این طرح روزانه 13 هزار فضای پارک در محدوده مرکزی شهر مدیریت شده است، اظهار داشت: در حال حاضر 70 مجموعه در محدوده مرکزی شهر از طریق بخش خصوصی و تشویق سازمان و شهرداری به عنوان پارکینگ به شهروندان خدمات دهی می کنند.
وی هدف از اجرای این طرح را ایجاد ظرفیت مازاد بر پارکینگ های عمومی در محدوده مرکزی شهر عنوان کرد و افزود: اجرای این طرح علاوه بر اینکه برای 80 نفر زمینه اشتغال فراهم کرد، اصل 44 قانون اساسی نیز اجرا شده است.
مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری ارومیه، ساماندهی علائم عمودی و افقی در سال جاری را یکی دیگر از اقدامات این سازمان عنوان و افزود: در راستای فرهنگ سازی در جهت رعایت علائم راهنمایی و رانندگی و رعایت علائم افقی و خط کشی ها در سال جاری تابلوهای شبکه اصلی معابر شریانی بهسازی شده و بیش از 70 کیلومتر از علائم افقی در سطح وسیعی از شبکه های معابر شهر اجرایی خواهد شد.
وی اضافه کرد: نصب تابلوهای راهنمای مسیر در مبادی ورودی و خروجی شهر باعث راهنمای مسیرهای داخل و خارج شهر می شود.
نظر شما