پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ تیر ۱۳۸۸، ۱۲:۴۹

قلم قرمز روی نام سه بازیکن/

معرفی بسکتبالیست‌های جهانی چهارشنبه /مسافران نیوزیلند شنبه می‎روند

معرفی بسکتبالیست‌های جهانی چهارشنبه /مسافران نیوزیلند شنبه می‎روند

سرمربی تیم بسکتبال جوانان روز چهارشنبه با حذف سه بازیکن ترکیب اصلی این تیم را برای سفر به نیوزیلند و شرکت در پیکارهای جهانی معرفی می‎کند.

به گزارش خبرنگار مهر، 11 روز از آغاز آخرین مرحله اردوی آماده‌سازی تیم بسکتبال جوانان در تهران می‌گذرد. ظهر فردا (چهارشنبه) حساس‌ترین زمان این اردو و حتی کل اردوهای برگزار شده برای جوانان است. حذف 3 بازیکن و معرفی 12 نفر اعزامی به رقابت‎های جهانی 2009  آخرین اقدام محمدرضا نوری سرمربی تیم بسکتبال جوانان پیش از سفر به محل برگزاری مسابقات جهانی در نیوزیلند است.

محمد امجد، عماد سلمانی، رامین هنرمند، محمدرضا فلاحت، رامتین زارع شیرازی، امیر سامانی، فرهاد صبوری، محمد جمشیدی، فربد فرمان، سورن دیربوغوسیان، مرتضی عبدالله‌زاده، جاسم رضایی، مهدی شیرجنگ، محمد حسن‌زاده و ارسلان کاظمی بازیکنانی هستند که پس از پایان جلسه تمرینی صبح فردا از بین آنها ترکیب جهانی تیم بسکتبال جوانان معرفی می‌شود.

نهمین دوره مسابقات جهانی بسکتبال جوانان 12 تا 22 خردادماه در شهر "اوکلند" برگزار خواهد شد. تیم جوانان ایران که در با تیم‌های آمریکا، فرانسه و مصر در گروه B این رقابت‌ها قرار گرفته است ساعت 5 بامداد شنبه هفته آینده تهران را به مقصد دبی ترک می‎کند تا از آنجا راهی اوکلند شود. البته سیدنی نیز دومین محل توقف این تیم پیش از رسیدن به مقصد نهایی است.

محمدرضا نوری (سرمربی)، علیرضا اثنی عشران (مربی) حمیدرضا گرامیان (سرپرست) و محمدرضا مشحون (رئیس سازمان تیم‌های ملی) تنها افرادی هستند که تیم بسکتبال جوانان را در سفر به محل برگزاری رقابت‌های جهانی همراهی می‌کنند.

پیش از این تیم بسکتبال جوانان ایران در مسابقات جهانی قبرس شرکت کرده بود.

کد خبر 901055

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha