پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ تیر ۱۳۸۸، ۱۲:۲۳

در گفتگو با مهر اعلام شد:

ترم تابستانی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود

ترم تابستانی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر برگزار می‌شود

مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت علوم از برقرار بودن برگزاری ترم تابستانی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر خبر داد.

حسینعلی علیخانی در گفتگو با خبرنگار مهر در حالی از برقرار بودن برگزاری ترم تابستانی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر خبر داد که گزارشها حاکی از عدم برگزاری ترم تابستانی در تعداد قابل توجهی از دانشگاهها است.

وی درباره برگزاری ترم تابستانی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر گفت: چندین دانشگاه متولی ترم تابستانی هستند. برخی دانشگاهها فقط برای خودشان ترم تابستانی گذاشته و برخی دانشگاهها نیز ترم تابستانی را به صورت منطقه ای برگزار می کنند.

مدیرکل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر درباره زمان شروع ترم تابستانی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر از احتمال برگزاری ترم تابستانی از یک یا دو هفته آتی خبر داد و گفت: با دانشگاهها مذاکره شده تا تلاش خود را برای برگزاری ترم تابستانی انجام دهند.

وی از تحصیل 40 هزار دانشجوی شاهد و ایثارگر در دانشگاههای تحت پوشش وزارت علوم خبر داد و گفت: جهت برگزاری ترم تابستانی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر با دانشگاهها مکاتبه شده و امور مربوط به برگزاری ترم تابستانی در دانشگاهها در حال انجام است.

کد خبر 901085

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha