پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ تیر ۱۳۸۸، ۱۵:۳۱

پاسگاه ویژه منابع طبیعی شهرستان نهبندان راه ‌اندازی شد

بیرجند - خبرگزاری مهر: طی مراسمی با حضور مسئولان اجرایی استان پاسگاه ویژه منابع طبیعی شهرستان نهبندان به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی ظهر سه شنبه در مراسم افتتاح این پاسگاه با بیان اینکه جهان در قرن 21 با سه چالش بیابان ‌زایی، تغییر اقلیم و کمبود آب شیرین مواجه است، گفت: مساحت بیابان‌های استان نه میلیون و 400 هکتار یعنی حدود 95 درصد عرصه‌ های استان است.

حبیب‌ الله شریفی اضافه کرد: از این میزان دو میلیون هکتار بیابان زا، شش میلیون و 200 هکتار بیابانی و فقیر و 606 هزار هکتار را جنگل تشکیل می ‌دهد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 22 کانون بحرانی در استان وجود دارد، خاطرنشان کرد: کانون چاهداشی با 880 هزار هکتار وسعت از جمله کانونهای بحرانی استان است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی ادامه داد: بیشترین پوشش و انبوه درختان را در استان، تک ‌احمد شاهی نهبندان با درختانی 700 تا هزار ساله به خود اختصاص داده است.

وی در ادامه از آمادگی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی برای واگذاری هزار هکتار زمین رایگان به روستاییان خبر داد و گفت: محدودیتی برای واگذاری زمین در روستاها نداریم و در صورت نیاز روستاییان با همکاری سازمان مسکن و شهرسازی تا هزار هکتار زمین رایگان به مردم واگذار خواهد شد.

شریفی با بیان اینکه 100 میلیون هکتار از اراضی کشور در معرض بیابان‌ زایی است، اظهار داشت: از این میزان 75 میلیون هکتار نیز در معرض فرسایش آبی، 20 میلیون هکتار فرسایش بادی و پنج میلیون هکتار نیز در معرض خطر اشکال شیمیایی قرار دارد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان جنوبی در پایان تعداد پرونده‌ های ارجاع شده به دادگستری استان در سال گذشته را هزار و 156 پرونده برشمرد و یادآور شد: از این تعداد پرونده 579 مورد مختومه و برای 468 پرونده به نفع منابع طبیعی و 20 درصد علیه این اداره کل رای صادر شد.

حسین علی‌اکبری رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان نهبندان نیز در این مراسم با اشاره به ملی بودن 98 درصد عرصه ‌های این شهرستان، تثبیت شنهای روان با توجه به بادهای 120 روزه سیستان، اصلاح مراتع، ممیزی و شناسایی اراضی را از جمله اولویتهای مهم این اداره عنوان کرد.

کد خبر 901229

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha