پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۷ تیر ۱۳۸۳، ۱۴:۱۴

معاون سازمان حفاظت محيط زيست در گفتگو با "مهر":

بخشداري ها مقصر اصلي تجاوز به حريم درياها هستند

بخشداري ها  مقصر اصلي تجاوز به حريم درياها هستند

معاون سازمان حفاظت محيط زيست با اشاره به عدم تعيين حريم ساحلي در ياي خزر گفت: اگر حريم ساحلي هم مشخص شود ، بخشداري ها هرگز حاضر به گذشتن از درآمد هاي هنگفت ناشي از ساخت و سازها نيستند .

دكتر يوسف حجت در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با اعلام اين مطلب افزود: يكي از مشكلات اساسي در مناطق ساحلي مشخص نبودن حريم درياها و مناطق ممنوعه از نظر ساخت و ساز است و مرجع تعيين اين حريم ها نيز در حال حاضر تعيين نشده است.

وي تصريح كرد: حريم تعريف شده قبلي مربوط به 30 سال پيش است كه متعلق به شرايط ويژه آن زمان بوده و در حال حاضر در بخش هاي زيادي از مناطق ساحلي با بالا آمدن سطح آب اين حريم ها به زير آب رفته است و در نتيجه حريم درياي خزر مفهوم خود را از دست داده است.

معاون سازمان حفاظت محيط زيست با اشاره به ضرورت تعيين مجدد حريم درياي خزر تاكيد كرد: در اين راستا و به منظور جلوگيري از ساخت و سازهاي غير مجاز در مناطق ساحلي كه اخيرا گسترش زيادي يافته است وزارت مسكن طرحي تهيه كرده است و بزودي اجرا خواهد كرد.

وي در خاتمه با اشاره به تخلفات صورت گرفته از سوي بخشداري ها در صدور مجوز ساخت و ساز در حريم درياها افزود: به فرض وجود حريم ساحلي بخشداري ها حاضر به رد درآمد هاي هنگفت ناشي از صدور مجوز ساخت و ساز در حريم درياها نيستند.

کد خبر 90251

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha