به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، یحیی محمودزاده صبح شنبه در جمع تشکلهای مردم نهاد استان افزود: تشکلهای مردم نهاد به عنوان بازوان دولت محسوب شده و ساماندهی این تشکلها می تواند به رفع دغدغه های فراروی جوانان کمک کند.
وی اظهار داشت: جمع آوری نگرشها نشان دهنده تاثیرگذاری تشکلهای مردم نهاد بوده از این رو تشکلهای مردم نهاد به عنوان بازوان دولت تلقی می شوند.
وی خاطرنشان کرد: گسترش مشارکت تشکلهای مردم نهاد علاوه بر غنی سازی اوقات فراغت در مسائل فرهنگی نقش موثری دارد.
استاندار گلستان بیان داشت: ساماندهی تشکلهای مردم نهاد به عنوان حامیان دولت می تواند با همگرایی هرچه بیشتر به موضوع خاص که دغدغه جوانان است، تاثیرگذار باشند.
وی تاکید کرد: این تشکلها موجب می شود تا خانواده بیشتر و بهتر بتوانند در تربیت نسلهای آینده ایفای نقش کنند.
وی افزود: سازمان ملی جوانان با حمایت تشکیلات دولتی و غیر دولتی فعال در امور جوانان با ارائه برنامه های متنوع فرهنگی، اجتماعی و ... با در نظر گرفتن موضوع خاص و روز به دنبال غنی سازی هرچه بیشتر اوقات فراغت آنان باشد.
طبق آمار حدود 100 تشکل مردم نهاد جوانان در گلستان وجود دارد.
نظر شما