پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۶ تیر ۱۳۸۸، ۱۱:۴۲

از سوی بانک توسعه اسلامی ؛

25 میلیون یورو تسهیلات به گروه صنعتی بارز پرداخت می شود

شرکت اسلامی بین المللی تامین مالی تجاری، 25 میلیون یورو تسهیلات برای گروه صنعتی بارز را مورد تصویب قرار داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان سرمایه گذاری و کمکهای اقتصادی و فنی ایران، شرکت اسلامی بین المللی تامین مالی تجاری (ITFC) وابسته به مجموعه بانک توسعه اسلامی، مبلغ 25 میلیون یورو برای گروه صنعتی بارز تصویب کرد.

همچنین بانک توسعه اسلامی اخیرا،  طی دویست و پنجاه و نهمین جلسه هیئت مدیره اجرایی خود که در شهر عشق آباد کشور ترکمنستان تشکیل شد، مبلغ 18/69 میلیون یورو اعتبار را به شیوه "استصناع" (یکی از عقود بانکداری اسلامی) برای اجرای "پروژه احداث سد کهیر"، به شرکت سهامی آب منطقه ای سیستان و بلوچستان تصویب نمود.

بانک توسعه اسلامی یکی از موسسات بزرگ مالی توسعه ای بین المللی و از نهادهای تخصصی سازمان کنفرانس اسلامی محسوب می شود.

هم اکنون اعضای بانک در برگیرنده 56 کشور از چهار قاره آسیا، آفریقا،‌ اروپا و آمریکا هستند و سرمایه پذیره‌نویسی شده این بانک در حال حاضر نیز بالغ بر چهارمیلیارد دینار اسلامی است که از این میان،‌ جمهوری اسلامی ایران چهارمین سهامدار بزرگ بانک توسعه اسلامی محسوب می شود.

جمهوری اسلامی ایران دارای نماینده اقتصادی در هیئت مدیره اجرایی، بانک توسعه اسلامی است و از این لحاظ،‌ ایران تاکنون حضوری مستمر، ثابت و فعال در استفاده از تسهیلات اعتباری بلند مدت و کوتاه مدت بانک داشته است.  

کد خبر 902913

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha