پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۶ تیر ۱۳۸۸، ۱۲:۳۹

پارکهای ارومیه درجه بندی می شود

ارومیه - خبرگزاری مهر: شهردار ارومیه از درجه بندی پارکهای این شهر در آینده ای نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، ابراهیم بازیان پیش از ظهر شنبه در جلسه بررسی روند احداث و بازسازی پارکهای شهری ارومیه گفت: پارکها بر اساس قدمت، بزرگی، سطح رفاهی، سطح استفاده از وسایل و امکانات و همچنین استفاده از فضاهای فرهنگی از جمله کتابخانه به چند درجه تقسیم می شود.

وی ادامه داد: این درجه بندی با هدف بالابردن میزان بهره مندی از پارکها و ارتقای کمی و کیفی امکانات موجود اجرا خواهد شد.

شهردار ارومیه با ابراز نارضایتی از عدم وجود فضای مناسب در برخی پارکهای شهری در بافت مرکزی و قدیم شهر بیان داشت: می توان با اختصاص اعتبار و خرید زمینهای اطراف برخی پارکها مساحت آنها را افزایش داده و امکانات بیشتری را در پارکها قرار داد.

بازیان همچنین الزام پیمانکاران پارکها به استخدام نگهبان پارک برای جلوگیری از خرابکاری در پارکها را مورد تاکید قرار داد و افزود: در این صورت فضای پارکها بهتر شده و امکانات آن نیز سالم می ماند.

شهردار ارومیه  باتاکید بر ضرورت نگهداری فضاهای سبز شهری خاطرنشان کرد: می توان با ایجاد هماهنگی مناسب بین سازمان فضای سبز شهری، معاونت خدمات شهری و شهرداری های مناطق نگهداری بهتر و موثرتری در پارکها و فضاهای سبز شهری انجام داد.

وی بر لزوم همکاری مناطق شهرداری در جهت بهبود وضعیت پارکها تاکید کرد و ادامه داد: از سال آتی نگهداری پارکها به شهرداری های مناطق واگذار خواهد شد.

کد خبر 902962

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha