پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ تیر ۱۳۸۸، ۱۳:۱۶

اجرای پروژه تقاطع غیرهمسطح همدان 44 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد

همدان - خبرگزاری مهر: شهردار همدان گفت: برای عملیاتی کردن پروژه تقاطع غیرهمسطح 44 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که تا امروز هشت میلیارد تومان هزینه شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در همدان، سیدمسعود عسگریان پیش از ظهر یکشنبه در بازدید از این پروژه بیان داشت: طول عرشه این پل 220 متر و عرض عرشه 41 متر است که در 3 محور عملیاتی شده و 3 محور دیگر باید عملیاتی شود.

وی افزود: پروژه مشکل اجرایی ندارد و تنها درگیر مسائل مالی و بهای معاوضه املاک است.

وی اضافه کرد: شهرداری همدان از 30 میلیارد تومان اعتبار عمرانی شهرداری در سال 88، 12 میلیارد تومان آن را به این پروژه اختصاص داده است.

معاون عمرانی استاندار همدان در این زمینه بیان داشت: اگر بتوانیم فاز یک این پروژه را اجرایی کنیم، می‌توانیم در سال آینده باقیمانده پروژه را به اتمام برسانیم.

حسن موسوی افزود: در سفر دوم ریاست جمهوری 8 میلیارد تومان به این پروژه اختصاص داده شده که 2 میلیارد و 800 میلیون تومان آن تخصیص پیدا کرد.

وی انجام این پروژه را مستلزم برنامه‌ریزی و زمان‌بندی مناسب دانست و ابراز داشت: این پل نه تنها برای مردم همدان بلکه برای تمام غرب کشور از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

کد خبر 903706

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha