پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۸ تیر ۱۳۸۸، ۱۰:۳۶

2 خیابان پرتردد در جنوب تهران اصلاح شد

2 خیابان پرتردد در جنوب تهران اصلاح شد

به منظور ایمن سازی معابر و تسهیل تردد شهروندان ، خیابان های شهرزاد و شهید غیوری اصلاح شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس ایرج ولی نژاد معاون حمل و نقل و ترافیک با اعلام این خبر گفت : با احداث رفیوژ میانی در خیابان های شهید غیوری  و شهرزاد علاوه بر ایجاد منظر زیبای شهری از وقوع تخلفات و تصادفات تا حد زیادی جلوگیری شد.

وی طول خیابان شهرزاد را 650 متر عنوان کرد و افزود: در این معبر 20 مقطع نیز برای معلولین مناسب سازی شده است و در مجموع هزینه ای بالغ 100 میلیون تومان در بر داشته است .

مهندس ایرج ولی نژاد معاون حمل و نقل و ترافیک در ادامه با بیان اینکه با تکمیل رفیوژ میانی خیابان شهید غیوری مشکل چندین ساله شهروندان در این نقطه برای دسترسی به مقاصد مورد نظر از این خیابان مرتفع شد افزود : خیابان شهید غیوری به عنوان یکی از خیابان های اصلی و پرتردد منطقه حدفاصل بزرگراه شهید کریمی تا سه راه ورامین امتداد دارد و سالها به صورت یکطرفه مورد استفاده شهروندان قرار می گرفت .

وی درادامه خاطر نشان کرد: با توجه به موفقیت و استقبال شهروندان از طرح آزمایشی این پروژه ، نیوجرسی ها جمع آوری و رفیوژ میانی در این خیابان احداث شد.

کد خبر 904196

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha