به گزارش خبرنگار مهر در قم، مدیرعامل شرکت شیمی گسترنیما بعد از ظهر دوشنبه در مراسم بهره برداری رسمی از نخستین واحد تولید گلسیرین دارویی در کشور که با حضور معاون وزیر صنایع و معادن، رئیس سازمان صنایع و معادن قم و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد، گفت: این واحد صنعتی در طول 6 ماه با اعتباری بالغ بر 25 میلیارد ریال آماده بهرهبرداری شده است.
امیر سوری با بیان اینکه گلیسیرین دارویی در کشور صد درصد وارداتی است، خاطرنشان کرد: سالانه شش هزار تن گلیسیرین برای مصارف دارویی به کشور وارد می شود که سال گذشته در این خصوص حدود 25 میلیون دلار ارز از کشور خارج شد.
وی با بیان اینکه ما این واحد صنعتی را با ظرفیت تولید شش هزار و 500 تن گلیسیرین دارویی راه اندازی کردیم، اظهار داشت: برنامه ما افزایش سطح تولید تا سالانه 12 هزار تن است که انشاالله نیاز کشور را به واردات این مواد به طور کامل قطع خواهد شد و به دنبال صادرات آن خواهیم بود.
بر اساس این گزارش همچنین امروز نخستین کارخانه تولید اسید چرب و گلیسیرین ساخت ایران در قم با حضور معاون وزیر نیرو و مدیرعامل بانک صنعت و معادن راه اندازی شد.
مدیرعامل شرکت آلی شیمی و طراح این کارخانه گفت: این مواد پیش از این نیز در ایران مورد استفاده برخی از کارخانجات قرار می گرفت که از خارج از کشور وارد می شد.
ظهیر مهدوی، توان تولید این کارخانه را روزانه 20 تن گلیسیرین و 50 تن اسید چرب عنوان کرد و گفت: تولیدات این مواد مصارف بهداشتی، صنعتی و نظامی دارد.
وی خاطرنشان کرد: این کارخانه در حدود 2 سال و با 50 میلیارد ریال هزینه به مرحله بهره برداری رسیده است.
همزمان با هفته صنعت و معدن؛
نخستین واحد تولید گلیسیرین دارویی کشور در قم افتتاح شد
قم - خبرگزاری مهر: نخستین واحد تولید گلسیرین دارویی کشور با حضور معاون وزیر صنایع و معادن در قم افتتاح شد.
کد خبر 904636
نظر شما