به گزارش خبرگزاری مهر دبیر کمیته نامگذاری اماکن و معابر شهرداری منطقه 4 با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر90 درصد معابر ناحیه 5 این منطقه مزین به نام شهدا شده اند که امیدواریم 10 درصدمانده را هرچه سریع تر به نام شهدا نامگذاری نماییم .
مصطفی قویدل در ادامه از آغاز به کار این طرح در ناحیه 8 و محله حکیمیه خبر داد و افزود: کمیته نام گذاری معابر منطقه 7 عضو دارد که پیشنهادات را در دو گروه معابر فاقد نام و معابری که درخواست تعویض عنوان دارند بررسی می کنند و آنها را به کمیسیون نامگذاری شهر تهران ارجاع می دهند و در صورت تایید این کمیسیون ، پیشنهادات در جلسات شورای اسلامی شهر بررسی می شود و در صورت تصویب به شهرداری تهران و بعد مناطق ابلاغ می شود.
وی افزود : در سال گذشته 1100 معبر فاقد نام در سطح منطقه شناسایی و نامگذاری شده است .
قویدل هدف از اجرای این پروژه را زنده نگه داشتن یاد شهدا و تکریم خانواده های شهدا ذکر کرد و گفت : ضمن اینکه این مسئله باعث نظم گرفتن ترتیب خیابان ها نیز می شود.
قویدل در ادامه به آغاز فراخوان نامگذاری معابر شمال شرق تهران به نام شهدای والا مقام اشاره کرد و گفت : فراخوان ثبت نام از خانواده های شهدایی که تمایل به نام گذاری معابر و خیابان ها به نام شهید خود را دارند در مطقه 4 آغاز شده است .
وی گفت : در این فراخوان از خانواده های محترم شهدا منطقه 4 خواسته شده است تا در صورتیکه تا به حال نام شهیدشان در هیچ یک از معابر شهر تهران ثبت نشده با مراجعه به شهرداری های نواحی 9 گانه این منطقه و یا روابط عمومی شهرداری منطقه 4 فرم های لازم را تکمیل کنند تا هر چه سریع تر به درخواست آن ها رسیدگی شود.
دبیر کمیته نامگذاری شهرداری منطقه 4 با اشاره به وجود 2200 خانواده شهید در سطح منطقه ، بازدید از خانواده های معظم شهدا را از برنامه های ثابت و هفتگی شهردار محترم منطقه و شهرداران نواحی اعلام کرد و گفت : اجرای طرح جهادی موضوعی نامگذاری معابر منطقه 4 حرکتی کوچکی برای پاسداشت حماسه های شهدا و تکریم از خانواده های معزز آنان است .
نظر شما