پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۰ تیر ۱۳۸۸، ۱۰:۱۹

یک دیپلمات انگلیسی:

غرب در افغانستان دچار سردرگمی است

غرب در افغانستان دچار سردرگمی است

یک دیپلمات ارشد انگلیسی بر این باور است که کشورهای غربی در افغانستان دچار سردرگمی هستند و نمی دانند که با جنگ و بحران موجود در این کشور چگونه برخورد کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز هند، "پدی اشداون" گفت که تمامی نیروهای خارجی در افغانستان در حال باخت هستند و دلیلش این است که رهبران آنها نمی دانند که چگونه با جنگ کنار بیایند.

پدی اشداون نماینده سابق انگلیس برای رسیدگی به امور بوسنی گفت: "بله ما در حال از دست دادن جنگ در افغانستان هستیم".

این دیپلمات ارشد انگلیس افزود: ما در مسیر باخت قرار دادیم و به دلیل اینکه سیاستمداران نمی خواهند اقدامات خود را در کنار هم قرار داده و با هم تشریک مساعی داشته باشد جوانان ما در آنجا می می میرند.

وی با اشاره به سیاست انتزاعی کشورها در افغانستان خاطر نشان کرد: از نظر بریتانیا ولایت هلمند بزرگترین مسئله در افغانستان است و این درحالی است که هلندی ها بر اورزگان تمرکز دارند، کانادایی ها قندهار و آلمانی ها بخش هایی شمالی و آمریکایی ها هم دیگر جاهها را مشکل می دانند.

 وی در ادامه می گوید: هرکسی در مسیر متفاوتی حرکت می کند و این بدترین تهدید در افغانستان است.

کد خبر 905502

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha