کارشناس مسئول اداره کل محیط زیست گلستان به خبرنگار مهر در گرگان گفت: سرشماری از گونه های حمایت شده قوچ، میش، کل و بز برای آگاهی از چگونگی تغییرات طبیعی جمعیت گونه های مورد نظر امروز پایان یافت.
میلاد بهرامی افزود: کسب اطلاعات در زمینه وضعیت آماری و پراکنش این پستانداران در مناطق مختلف زیستگاهی استان از دیگر اهداف مورد نظر است.
وی اظهار داشت: سرشماری بهاره وحوش در دو مرحله از 9 تا 13 خردادماه در منطقه حفاظت شده جهان نما و ششم تا دهم تیرماه در پارک ملی گلستان انجام شد.
به گفته بهرامی، سرشماری از گونه های قوچ، میش، کل و بز به دلیل داشتن ویژگیهای بیولوژیکی و اکولوژیکی و وضعیت حساس آنها از نظر جمعیت هر سال در دو نوبت سرشماری بهاره و پائیزه صورت می گیرد.
این کارشناس مسئول محیط زیست گلستان بیان داشت: کسب آمارهای منطقی و دقیق، مشخص شدن وضعیت وحوش در مقایسه با سالهای گذشته، راهکارهای مدیریتی مناسب برای حفظ و حمایت از این گونه های با ارزش از اهداف سرشماری است.
نظر شما