پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ تیر ۱۳۸۸، ۱۸:۴۱

مسابقات فوتبال بازی های همبستگی کشورهای اسلامی در مشهد برگزار می شود

مسابقات فوتبال بازی های همبستگی کشورهای اسلامی در مشهد برگزار می شود

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت فوتبال خراسان رضوی از برگزاری مسابقات تیم ملی فوتبال ایران در بازی های همبستگی کشورهای اسلامی در مشهد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سیدهاشم حسینی بعداز ظهر چهارشنبه در نشستی خبری در جمع خبرنگاران افزود: پس از رایزنی ‌های مختلف قرار براین شد که بازی ‌های گروه تیم ملی فوتبال کشورمان در مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی در شهر مشهد و به میزبانی ورزشگاه ثامن ‌الائمه برگزار شود.

رئیس هیئت فوتبال خراسان رضوی خاطرنشان کرد: تاکنون 16 تیم برای شرکت در این مسابقات اعلام آمادگی کرده ‌اند که در تلاش هستیم تا میزبان خوبی برای مسابقات فوتبال این رقابتهای مهم باشیم.

حسینی تاکید کرد: در هر سری رقابتهای، فوتبال نماد و گل سرسبد آن مسابقات است و به همین دلیل وظیفه خطیری بر عهده  خراسان رضوی گذاشته شده است.

وی اضافه کرد: از تماشاگران خراسانی می‌ خواهیم استقبال خوبی از این رقابتها داشته باشند تا بتوانیم به واسطه برگزاری مناسب بازی ‌های همبستگی کشورهای اسلامی، میزبانی رقابتهای مهم دیگری را نیز بر عهده بگیریم.

رئیس هیئت فوتبال خراسان رضوی خاطرنشان کرد: از مسئول برگزاری مسابقات همبستگی کشورهای اسلامی و همچنین رئیس فدراسیون فوتبال قول گرفته ‌ایم در صورتی که استقبال تماشاگران از مسابقات فوتبال در مشهد خوب و قابل قبول باشد دور بعدی رقابتها نیز در ورزشگاه ثامن ‌الائمه برگزار شود. 

کد خبر 905779

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha