پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۱ تیر ۱۳۸۸، ۱۲:۰۷

86 مقاله به نخستین کنفرانس ملی ICT روستایی ارسال شد

86 مقاله به نخستین کنفرانس ملی ICT  روستایی ارسال شد

مشهد - خبرگزاری مهر: قائم مقام کمیته اجرایی نخستین کنفرانس ملی ICT روستایی گفت: تاکنون تعداد 86 مقاله به دبیر خانه این کنفرانس ارسال شده که از این میان 14 مقاله پذیرفته شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، مجتبی روزگاری پیش از ظهر پنجشنبه در نشستی خبری در جمع خبرنگاران افزود: نخستین کنفرانس ملی ICT روستایی با حضور 1200 مقام مسئول و کارشناسان حوزه IT در روزهای 13 و 14 تیر ماه در مشهد برگزار می شود.

وی خاطر نشان کرد: عمده میهمانان این کنفرانس را مدیران کل IT استانداری های سراسرکشور، مدیران IT وزارتخانه های بهداشت و درمان، راه و ترابری  وزارت نیرو،  رفاه و تامین اجتماعی و حدود 700 نفر از دهیاران روستاهای دارای دفاتر خدمات  ICT تشکیل می دهند.

قائم مقام کمیته اجرایی نخستین کنفرانس ملی ICT  روستایی گفت: تاکنون تعداد 86 مقاله به دبیر خانه این کنفرانس ارسال شده که از این میان 14 مقاله پذیرفته شده است.

وی تصریح کرد: چهار مقاله به صورت WORKSHOP  و 10 مقاله به صورت CD سخنرانی ارائه خواهد شد.  

قائم مقام کمیته اجرایی نخستین کنفرانس ملی ICT  روستایی خاطر نشان کرد: برنامه ریزی و اجرای این کنفرانس توسط مجمع نمایندگان استان خراسان رضوی و با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، استانداری خراسان رضوی، پست بانک و شرکت مخابرات انجام شده است.

وی تصریح کرد: نخستین کنفرانس ملی ICT  روستایی در مرکز همایش های صدا وسیما ی خراسان رضوی با حضور بیش از هشت معاون وزیر که می تواند نشان دهنده اهمیت این کنفرانس در سطح کشور باشد برگزار می شود.

کد خبر 906145

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha