پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۹ تیر ۱۳۸۳، ۸:۱۴

انتشار كتاب مقدمه اي برفلسفه اسلامي در ايتاليا

ماسيمو كامپانيني استاد فلسفه دانشگاه ميلان اخيرا كتابي را به زبان ايتاليايي منتشر كرده كه سيري اجمالي از تحولات تاريخي و مفاهيم فلسفي فلسفه اسلامي را در بر مي گيرد.

به گزارش خبرنگار گروه دين و انديشه خبرگزاري "مهر" ، اين كتاب مشتمل بر دو بخش و هشت فصل است. در بخش اول كه " يافتن يك الگو"  نام دارد مولف، تاريخ فلسفه اسلامي از شكل گيري معتزله تا زمان ابن خلدون را مورد بررسي قرار مي دهد، از ماهيت فلسفه اسلامي پرسش مي كند و روشهاي موجود در فلسفه اسلامي را به بررسي مي نشيند.

در بخش دوم هم كه " مهم ترين مضامين فلسفه اسلامي " نام دارد موضوعاتي چون وحدانيت خدا، ساختار جهان، حكمت بشري، آزادي و ضرورت مربوط به فعل خداوندي، و اخلاق و سياست به بحث گذاشته مي شوند.

ناشر كتاب مقدمه اي بر فلسفه اسلامي انتشارات لاترزا است.

 

کد خبر 90703

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha