پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ تیر ۱۳۸۸، ۱۴:۵۹

صفی یاری خبر داد:

کشف بیش از 574 هزار کیلو گرم انواع ماهی و میگو از صیادان غیر مجاز

کشف بیش از 574 هزار کیلو گرم انواع ماهی و میگو از صیادان غیر مجاز

فرمانده یگان حفاظت شیلات ناجا از کشف 574 هزار و 917 کیلوگرم انواع ماهی و میگو از صیادان غیر مجاز خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا صفی‌ یاری روز شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به این مطلب که سازمان شیلات در 3 بخش کاشت، داشت و برداشت فعالیت می‌کند گفت: در سال 86 بیش از 15 میلیون قطعه انواع ماهی تولید شد که 5/7 میلیون آن در دریاها و آبها رهاسازی شد و این در حالی است که در سال 87 از مجموع تولید 344 میلیون قطعه لارو ماهی، 249 میلیون بچه ماهی رها سازی شد که وظیفه حفاظت از این میزان ماهی به عهده یگان حفاظت شیلات بوده است.

وی با اشاره به این مطلب که بیش از 1500 نیرو در قالب 212 شناور، لنج و قایق موتوری مناطق آلوده به صیادان فاقد مجوز تحت پوشش خود قرار داده‌اند گفت: از این تعداد افراد 70 درصد در کلاسهای مختلف برگزار شده از سوی نیروی انتظامی شرکت کرده اند تا با آموزشهای لازم برای مقابله با صیادان غیر مجاز آشنا شوند.

صفی یاری با اشاره به این مطلب که در چهار سال گذشته بیش از 574 هزار و 917 کیلوگرم انواع ماهی و میگو از صیادان غیرمجاز کشف و ضبط شد گفت:‌ این در حالی است که در سه ماهه اول سال 88 به تنهایی 30 هزار و 563 کیلوگرم توقیفات داشته‌ایم.

وی همچنین در مورد خاویار نیز عنوان کرد: در طول 4 سال گذشته موفق شدیم 334 هزار و 224 گرم انواع خاویار را از چنگال صیادان غیرمجاز بیرون بیاوریم که در سه ماهه اول امسال تنها 7 هزار و 459 گرم کشف خاویار داشته‌ایم.

رئیس یگان حفاظت شیلات ناجا همچنین در خصوص کشف و انهدام انواع دام برای شکار ماهیان گفت: در طول این چهار سال بیش از 3 میلیون و 804 هزار و 651 رشته انواع دام کشف شده است و این در حالی است که در سه ماهه اول امسال این میزان کشفیات به 461 هزار و 882 مورد رسیده است.

وی همچنین با اشاره به این مطلب که کشف سوخت قاچاق به عهده این یگان حفاظتی نیست گفت: در طول چهار سال گذشته به طور گذری بیش از 464 هزار و 940 لیتر سوخت قاچاق گازوئیل کشف شده است و این در حالی است که در همین مدت بیش از 33 هزار و 215 لیتر مشروبات الکلی نیز کشف و ضبط شده است.

وی همچنین با اشاره به اینکه در طول این مدت بیش از 739 هزار و 881 مورد بازرسی انواع شناورهای قاچاق در برنامه چهار ساله این نیرو قرار داشته است گفت: در مدت سه ماهه ابتدای امسال تنها 94 هزار و 549 مورد بازرسی داشته‌ایم.

صفی یاری همچنین با اشاره به این مطلب که در طول این مدت 19 هزار و 343 نفر متهم دستگیر شده‌اند که 1353 نفر آنها مربوط به سه ماه اول امسال بوده است گفت: برای این تعداد متهم 5 هزار و 714 پرونده تشکیل شده و به محاکم قضایی وارد شده است.

وی همچنین در خصوص ارزش ریالی اموالی که این یگان از صیادان غیرمجاز توقیف کرده است، گفت: در سال 84 بیش از 12میلیارد و 700 میلیون تومان توقیفات داشته‌ایم که این رقم در سال 85 به 21 میلیاردتومان و در سال 86 به 24 میلیارد و در سال 87 به 30 میلیارد تومان رسید و این در حالی است که در سه ماهه اول امسال به تنهایی بیش از 10 میلیارد تومان اموال قاچاق شامل ماهیهای صید شده، انواع دام، شناور و تجهیزات نظامی مانند بی‌سیم و GPS بوده است.

کد خبر 907157

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha