به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان بورس و اوراق بهادار، علی صالح آبادی با بیان مطلب فوق گفت: طبق قانون اصل 44 پس از پایان فعالیت کارگزاری سهام عدالت و حذف آن، باید تعداد 30 شرکت سرمایه گذاری استانی به عنوان دارنده سبد سهام عدالت ایجاد شود و کانون شرکتهای سرمایهگذاری استانی زمینه پذیرش این شرکتها در بورس اوراق بهادار یا فرابورس را فراهم می کند و به عنوان تشکل خود انتظام تحت نظارت سازمان بورس و اوراق بهادار و مطابق با قانون بازار اوراق بهادار فعالیت خواهد کرد.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: این کانون توسط 30 شرکت سرمایهگذاری استانی تشکیل میشود و اعضای کانون نیز همین شرکتهای سرمایهگذاری استانی هستند و مقررات خاصی را که سازمان بورس برای شرکتهای سرمایهگذاری به عنوان نهاد مالی وضع میکند در خصوص این شرکتها نیز رعایت میشود.
وی در ادامه به وظایف این کانونها اشاره کرد و گفت: یکی از وظایف کانون، کمک به سازمان بورس در مورد تایید صلاحیت مدیران عامل و اعضای هیاتمدیره شرکتهای استانی است.
عضو شورای عالی بورس با بیان اینکه شرکتهای سرمایه گذاری استانی باید با سازوکار بازار سرمایه و مقررات آن آشنایی کامل داشته باشند، تاکید کرد: وظیفه بعدی کانون، زمینهسازی این آشناییهاست و کانون شرکتهای سرمایهگذاری استانی میتواند برای 30 شرکت استانی یاد شده، دورههای آموزشی بازار سرمایه برگزار کند و آنها را با مقوله این بازار، سرمایه گذاری و بورس آشنا کند و در مورد تمامی موارد تخصصی، اطلاعرسانی و قوانین و مقررات حسابداری و حسابرسی شرکتهای پذیرفته شده در بورس آموزش دهد.
وی ادامه داد: کانون شرکتهای سرمایهگذاری استانی میتواند مقررات بورس را برای این شرکتها بهتر تبیین کند، بنابراین میتواند نقش واسط بسیار خوبی را در تطبیق شرکتهای سرمایهگذاری استانی با قانون بازار اوراق بهادار ایفا کند.
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار در مورد مدت زمان فعالیت کانون نیز گفت: پس از پذیرش 30 شرکت استانی در بورس، این کانون میتواند به فعالیت خود ادامه دهد و در راستای کمک بیشتر به این شرکتها و فعالیت آنها در بازار سرمایه فعال باشد.
نظر شما