پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۴ تیر ۱۳۸۸، ۱۰:۲۵

در سومین روز جشنواره/

کریمی در کارلووی واری کلاس پیشرفته فیلمسازی برگزار می‌کند

کریمی در کارلووی واری کلاس پیشرفته فیلمسازی برگزار می‌کند

نیکی کریمی ساعت 15 امروز یکشنبه در سومین روز برپایی چهل و چهارمین جشنواره فیلم کارلووی واری کلاس پیشرفته آموزش فیلمسازی به زبان انگلیسی برگزار می‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، در سومین روز برگزاری جشنواره فیلم کارلووی واری نیکی کریمی بازیگر و کارگردان ایرانی و عضو هیئت داوران بخش اصلی جشنواره کلاس پیشرفته فیلمسازی برگزار می‌کند. این کلاس به زبان انگلیسی برگزار می‌شود و مترجم در آن حضور ندارد.

سایت جشنواره در معرفی کریمی به سوابق بازیگری او اشاره کرده و یادآور شده وی از بازیگران سرشناس سینمای ایران است که بیش از 30 فیلم در کارنامه دارد و سال 2005 با "یک شب" کارگردانی را تجربه کرده است. در این سایت به دومین فیلم کریمی "چند روز بعد" هم اشاره شده که در بیست و پنجمین جشنواره فیلم فجر اکران شده و در 80 جشنواره جهانی روی پرده رفته است.

چهل و چهارمین جشنواره بین‌المللی فیلم کارلووی واری از سوم تا 11 ژوئیه (11 تا 20 تیر) در جمهوری چک برگزار می‌شود. این جشنواره در 1946 تاسیس شد و مهمترین جشنواره اروپای مرکزی و شرقی است. "بیست" در بخش مسابقه و "درباره الی" در بخش افق‌های آن حضور دارند.

کد خبر 907488

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha