حجت السلام و السلمین علی ذوعلم با بیان اینکه طرح مدرسه زندگی یکی از راههای ارتقای کیفی فعالیت مدارس است، افزود: بسیاری از طرحها و برنامه ها را نمی توان با ابلاغ بخشنامه و یا دستورالعمل اجرا کرد و باید مدیران و معاونان خود نسبت به آن علاقه نشان دهند.
افزایش شور و نشاط در مدارس، تقویت اعتماد به نفس دانش آموزان، استفاده از توانمندیهای برون مدرسه ای و افزایش خلاقیت و نوآوری دانش آموزان از اهداف اجرای طرح مدرسه زندگی است.
اولین گام در تبدیل مدارس به مدرسه زندگی تبدیل مدیریت فردی به مشارکتی و تشکیل هیئت امنا است. ایجاد کارگاههایی با محوریت دبیر کلاس که در این کارگروه، حقوق شهروندی، بهداشتی، ورزشی، بانکی، اجتماعی، کشاورزی و غیره به دانش آموزان آموزش داده می شود، گام دیگر اجرای این طرح است.
ذوعلم ادامه داد: چون طرح مدرسه زندگی در حد ایده است و نیاز به درک واقعی دارد نتوانستیم در همه مدارس آن را گسترش دهیم.
مدیر کل برنامهریزی و تالیف کتب درسی سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی ذوق، سلیقه و اشتیاق معلمان را عامل مهمی در اجرای این طرح خواند و گفت: متاسفانه برخی از مدیران و معلمان ما به درک واقعی از اجرای این طرح نرسیده اند و تلاش مجموعه آموزش و پرورش نیز باید اصلاح همین دیدگاه باشد.
نظر شما