پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ تیر ۱۳۸۸، ۱۰:۵۲

درخواست خوردبین از سازمان لیگ؛

مسابقات در ماه رمضان تعطیل شود

مسابقات در ماه رمضان تعطیل شود

سرپرست باشگاه پرسپولیس از مسئولان سازمان لیگ خواست درصورت امکان مسابقات لیگ برتر در ماه رمضان برگزار نشود.

به گزارش خبرنگار مهر، در جریان برگزاری آیین قرعه کشی مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور، محمود خوردبین سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس تهران از عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ درخواست کرد به علت اینکه تیم ملی مسابقه خاصی را پیش رو ندارد، در صورت امکان مسابقات لیگ در طول ماه رمضان برگزار نشود.

عزیز محمدی هم خطاب به سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس اعلام کرد با توجه به اینکه باید نهمین دوره لیگ برتر را تا دهه اول خردادماه به پایان رساند، در این خصوص بحث و بررسی خواهد شد و درصورت عدم بروز مشکل و موافقت باشگاه‌ها، ممکن است این اتفاق جنبه عملی پیدا کند.

همچنین در بخش دیگری از این برنامه، رئیس سازمان لیگ به باشگاه‌ها طرح پیشنهادی علی کاظمی در خصوص برگزاری بازی‌های هفته‌‎های آغازین لیگ تا پایان ماه مبارک رمضان به صورت کامل یا حداقل یک نیمه آن، زیر نور را مطرح کرد که از باشگاه‌ها خواست تا روزچهارشنبه به صورت مکتوب و رسمی در این خصوص اظهار نظر کنند.

این طرح به منظور آماده شدن باشگاه‌ها برای میزبانی و برگزاری مطلوب مسابقات فوتبال در ماه رمضان در زیر نور و همچنین مقابله با گرمای هوا در ماه‌های پایانی فصل تابستان ارائه شده است.

کد خبر 907877

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha