به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، به مناسبت روز قلم ظهر دوشنبه در مراسمی در سالن سازمان جهاد کشاورزی قزوین از یک مجموعه فرهنگی شامل 9 عنوان کتاب با مضمون خاطرات آزادگان و دست نوشته شهدا، زندگینامه شهدای روحانی و دانشجوی استان، مجموعه اشعار، با نامهای نقره داغ، قاصدک، فصل پرواز، پرواز قفس، خط ایثار، صحت عشق، بغض شکسته، ساقی بلا و مسلخ عشق و یک مورد نمایشنامه از آثار شش نویسنده استان، نامه های 100 دانش آموز به شهدا، آثار خوشنویسی 16 هنرمند و چهار نماهنگ در خصوص شهید و شهادت رونمایی شد.
استاندار قزوین در مراسم رونمایی از این آثار فرهنگی با اشاره به روز قلم گفت: کسانی که در شناخت حقایق و اخلاق و حق طلبی قلم فرسایی کرده و هنری خلق می کنند در نزد خداوند از جایگاه ویژه ای برخوردار هستند.
سیدعلی اکبر طاهایی افزود: قلم زمانی تاثیرگذار است و قداست دارد که در خدمت وحدت و تعالی بشر باشد و در غیر این صورت انسان را به ورطه سقوط می کشاند.
محمدحسین شفیعی ها مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین نیز اظهار داشت: سوگند خوردن خداوند به قلم در قرآن بیانگر جایگاه ویژه قلم است که باید در مسیر رشد و تکامل بشر استفاده شود.
در این مراسم از سه هنرمند استان حسن شکیب زاده، امیر عاملی و همایون ثقفی که آثار ارزشمندی در خصوص شهدا ارائه کرده اند با اهدا لوح، تقدیر شد.
استان قزوین سه هزار شهید، بیش از شش هزار جانباز و 660 آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
نظر شما