به گزارش خبرنگار مهر در ساری، سیداسماعیل احمدی صبح سه شنبه در حاشیه نشست صمیمی استاندار مازندران با روسای هیئتهای ورزشی استان در جمع خبرنگاران ضمن گلایه از مسئولان دست اندرکار در بی توجهی به مازندران اظهار داشت: مازندران به عنوان استان قهرمان پرور باید سهمی در برگزاری این مسابقات و بودجه آن در جهت توسعه اماکن ورزشی داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه اسکواش طی دو سال راه اندازی مازندران خاطرنشان کرد: در این مدت اسکواش بازان مازنی موفق به کسب مقامهای انفرادی مختلف و مقام سوم تیمی لیگ کشور شده اند که تحسین برانگیز است.
احمدی خواستار تکمیل تنها سالن تخصصی اسکواش مازندران شد و بیان کرد: سازمان تجهیز و توسعه اماکن ورزشی متعهد به تحویل خانه اسکواش مازندران واقع در ساری در سال گذشته شده بود که هنوز این امر اتفاق نیافتاده است.
نایب رئیس بانوان هیئت سوارکاری مازندران نیز با اشاره به اینکه مازندران تنها یک پیست سوارکاری در استان دارد، خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران در خصوص ایجاد پیست سوارکاری در مازندران اعلام آمادگی کرده اند که برای تامین زمین مورد نظر با مشکل مواجه شده اند.
مسئولان هیئتهای قایقرانی و پرورش اندام نیز مشکل سرمایه گذاران این بخش را تامین زمین مورد نظر اعلام کرد و خواستار توجه مسئولان برای سرمایه گذاری در بخش ورزش استان شد.
رئیس هیئت هندبال مازندران نیز با اشاره به اینکه واگذاری سالنهای سرپوشیده را به بخش خصوصی موجب رکود ورزشهای توپی شده است، گفت: افزایش هزینه های سالنهای ورزشی موجب خارج شدن ورزشهای توپی از گردونه مسابقات قهرمانی شده است.
رئیس هیئت وزنه برداری مازندران نیز خواستار تشکیل شورای عالی ورزش مازندران با حضور مدیران دستگاه های اجرایی و بانکها شد و اظهار داشت: با برنامه می توان هر کدام از هیئتهای ورزشی را تحت نظر مالی یک دستگاه اجرایی قرار داد تا در مواقع ضروری مشکلات مالی آنان تامین شود.
نظر شما