پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۶ تیر ۱۳۸۸، ۱۱:۳۶

بسکتبال جوانان جهان-نیوزیلند

می‌توانستیم تیم "دهم" شویم / پرتماشاگرترین تیم در نیوزیلند بودیم

می‌توانستیم تیم "دهم" شویم / پرتماشاگرترین تیم در نیوزیلند بودیم

تیم بسکتبال جوانان ایران در حالی با کسب عنوان پانزدهمی به کار خود در مسابقات جهانی نیوزیلند پایان داد که رئیس سازمان تیم‎های ملی معتقد است این تیم می‌توانست عنوان دهم را به خود اختصاص دهد.

به گزارش خبرنگار مهر، نماینده ایران در نهمین دوره مسابقات بسکتبال قهرمانی جوانان جهان از مجموع 5 دیدار برگزار شده خود در این رقابت‌ها صاحب تنها یک پیروزی شد تا در میان 16 تیم شرکت‌کننده در پیکارهای نیوزیلند نتواند به عنوانی بهتر از پانزدهمی دست یابد. این درحالی است که محمدرضا مشحون معتقد است عنوان دهمی حق واقعی این تیم بوده نه مقام پانزدهمی.

رئیس سازمان تیم‎های ملی بسکتبال که تیم جوانان را در سفر به نیوزیلند همراهی کرده است در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: توانایی این تیم در حدی بود که می‎توانست در جمع چهار تیمی که برای مقام دهم تا دوازدهم رقابت می‌کنند، قرار گیرد. ما باید دهم و در بدترین حالت تیم یازدهم این رقابت‎ها می شدیم اما امان از این بی تجربگی.

وی تصریح کرد: نباید به خاطر پانزدهم شدن از حق و حقیقت گذشت. فدراسیون بسکتبال تیم توانمندی را راهی بازی‌های جهانی جوانان کرده بود. اینکه حتی در دیدار مقابل فرانسه و مصر هم صاحب پیروزی در یک کوارتر می‌شویم نشان از توانمندی‌های بازیکنان اعزامی داشت که البته آنها به دلیل عملکرد ناپخته نتوانستند از این عملکرد به خوبی بهره‎مند شوند.

مشحون خاطرنشان کرد: وقتی تیم ایران با چند اختلاف امتیاز از حریف پیش افتاده و تنها چند دقیقه هم به پایان بازی باقی مانده است نیازی به حمله بیشتر نیست. بهتر آن است که در این شرایط جریان بازی را به گونه‎ای کنترل کنند که وقت بازی به نفع آنها کشته شود و همزمان به افزایش تدریجی امتیازات خود هم بیندیشند. نه اینکه طوری کار کنند که شرایط برای جبران عقب افتادگی بازیکنان حریف و بعد پیش افتادن آنها مهیا شود.

رئیس سازمان تیم‎های ملی تاکید کرد: بازیکنان به خاطر بی تجربه بودن اصلا به چنین اصولی در جریان بازی فکر نمی‌کردند. از آنجایی که حرف شنوایی آنها از بیرون زمین هم کم بود اصلا به تذکرات مربیان تیم در این مورد توجه نمی‌کردند.

وی با ابراز رضایت از عملکرد اعضای کادر فنی تیم بسکتبال جوانان اظهارداشت: همه دردسرهای ما به خاطر همین بی تجربگی است که ممکن است اصلا هم به چشم نیاید. باید روی این تیم بیشتر کار کنیم تا بتوانیم از توانایی‌های آنها نتیجه بگیریم. پیروزی مقابل سوریه یک نتیجه عادی بود. خوب می‎توانستیم با توانایی‎هایی که داشتیم مصر و آنگولا را شکست می‎دادیم. 

مشحون در خاتمه با اشاره به اینکه تیم بسکتبال جوانان ایران پرتماشاگرترین تیم در مسابقات جهانی نیوزیلند بود به خبرنگار مهر گفت: ابرانی‌ها هرگز بسکتبالیست‎های ایران را تنها نگذاشتند. این موضوع حتی از سوی رسانه‎های نیوزیلند هم اعلام شد. اما حیف که بازیکنان نتوانستند از حمایت‎های انجام شده به نحو بهتری استفاده کنند.

کد خبر 908248

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha