به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، رسول رسولی ظهر سه شنبه در نشست مطبوعاتی به مناسبت آغاز هفته فرهنگ مالیاتی افزود: پارسال دو میلیارد و 686 میلیون و 983 هزار و 16 ریال درآمد مالیاتی در استان وصول شد که نسبت به مصوب سال گذشته 27درصد افزایش وصولی وجود داشت.
وی اظهار داشت: 80 درصد مازاد درآمدهای مالیاتی آذربایجان شرقی در پروژه های عمرانی دستگاه های اجرایی استان و 20درصد دیگر در امور جاری هزینه می شود.
مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان شرقی عنوان کرد: از مجموع درآمدهای مالیاتی آذربایجان شرقی طی سال گذشته دو هزار و 256 میلیارد و 863 میلیون و 471 هزار ریال از محل درآمدهای مالیاتی مستقیم و 430 میلیارد و 119 میلیون و 545 هزار ریال از محل درآمدهای مالیاتی غیرمستقیم بوده است.
وی این شائبه که افزایش درآمدهای مالیاتی، نوعی اجحاف در حق اصناف است را رد کرد و توضیح داد: افزایش درآمدهای مالیاتی در تمام بخشها بوده و محدود به قشر یا صنف خاصی نیست.
رسولی با بیان اینکه بخشی از افزایش درآمدهای مالیاتی اذربایجان شرقی مربوط به اخذ مالیات از حقوق کارمندان دولت بوده است، افزود: بخش دیگر از این افزایش درآمد متعلق به اخذ مالیات از پیمانکاران پروژه های جدید عمرانی در استان بوده است.
وی آذربایجان شرقی را از لحاظ وصول درآمدهای مالیاتی در سطح کشور دارای جایگاه هفتم دانست و افزود: با احتساب اداره کل امور مالیاتی تهران به عنوان یک استان، تهران در جایگاه نخست وصول درآمدهای مالیاتی قرار گرفته و جایگاه های بعدی به ترتیب در اختیار استانهای اصفهان، خوزستان، خراسان رضوی، فارس و بوشهر است.
نظر شما