پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۹ تیر ۱۳۸۸، ۱۰:۰۱

آرزوها و‌اعترافات‌"بنی‌کوچویی"

به "اصل و نسب" ایرانی خود می‌بالم / قادر به بازی در NBA نیستم

به "اصل و نسب" ایرانی خود می‌بالم / قادر به بازی در NBA نیستم

بسکتبالیست یک متر و 88 سانتی‌متری ایرانی - آمریکایی با تاکید بر اینکه فیزیک مناسبی برای بازی در NBA و D-League ندارد خود را متقاعد کرده که رویاهای بسکتبالی‌اش را در کشور آب و اجدادی‌اش جستجو کند.

به گزارش خبرنگار مهر، "بنی کوچویی"؛ ورزشکاری با دو ملیت ایرانی و آمریکایی! او در ایران متولد شد اما از زمانی که 4 ساله بود همراه با خانواده‌اش به آمریکا مهاجرت کرد تا زندگی، تحصیل و ورزش خود را به طور همزمان در ینگه دنیا پیگیری کند. اما چه شده که بنی کوچویی پس از سال‌ها زندگی در آمریکا و با داشتن تجربه بازی در ترکیب تیم‌هایی مانند "مادستو جونیور کالج" (MJC)، "تور لاک های" و "استانیسلاس" به ایران آمده است؟

بنی کوچویی دوست دارد بسکتبال خود را در تیم ملی ایران هم ارائه کند. در واقع او متقاعد شده که باید رویاهایش را در ایران جستجو کند. حداقل برای رسیدن به سطحی از بسکتبال حرفه‌ای. به همین دلیل او که اصلیتی ایرانی دارد دعوت فدراسیون بسکتبال کشورمان را برای سفر به ایران و حضور در تمرینات آماده‎سازی تیم  ملی پذیرفته است.

این بسکتبالیست دو ملیتی طی گفتگویی با سایت MODBEE گفته است: "بازی برای کشور آب و اجدادی بهترین موقعیت برای من است تا بتوانم بهتر شناخته شوم!"

بنی کوچویی در آرزوی بازی در سرزمین آب و اجدادی‌اش است

اما بنی کوچویی فرزند یک مادر ورزشکار به نام "نی نی" است که زمانی در ایران بازی می‌کرده است. آن هم در یک رشته از توپ و تور اما نه بسکتبال. نی نی بازیکن پیشین والیبال در ایران بوده و حالا از حضور فرزندش در بسکتبال ایران خوشحال است خصوصا اینکه بنی وقت خود را صرف کاری غیر از تمرین نمی‌‎کند. مادر کوچویی گفته است که تمام رفت و آمدهای فرزندش در ایران در مسیر منزل تا سالن تمرین و بالعکس طی می‌شود. همین و بس.

این بسکتبالیست 95 کیلویی که 17 ژوئن به ایران آمد و پس از تمرین چند روزه با تیم ملی و تیم "ب"، همراه با تیم دانشجویان راهی محل برگزاری بیست و پنجمین دوره مسابقات جهانی یونورسیاد در صربستان شد تاکید دارد که به اصل و نسب ایرانی و تربیت و آموزش آمریکایی که از آن بهره مند شده است، می‌بالد. شاید به همین دلیل است که او خیلی راحت و بدون واهمه و اغراق از حد و اندازه‌های توانایی‎هایش صحبت می‎کند: "به لحاظ فیزیکی، مناسب حضور در لیگ حرفه‌ای آمریکا (NBA) نیستم. حتی برایم مشکل است که در D-League هم بازی کنم."

اما او نسبت به آینده امیدوار است: " شاید در ماه‏های آینده وضعیت بدنی ام بهتر از این شود و البته شاید هم برعکس. اما من از این حق قانونی برخوردارم که بتوانم به تیم کشورم کمک کنم و حتی جزو نفرات اصلی این تیم باشم."

بنی کوچویی سال 2004 از "تور لاک های" فارغ التحصیل شد. او طی سال‎های 2005  تا 2007 برای MJC بازی کرد. وی در فصل 007- 2006 دو بار 33 امتیازی شد. این بازیکن سپس به "پوینت لوما نازارن" در سن دیه گو پیوست و یک سال در آنجا بازی کرد. کوچویی سال گذشته هم در عضویت تیم "استانیسلاس" بود. 

کد خبر 908448

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha