به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، غلامرضا منتظری بعداز ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران در گرگان افزود: این امر برای ترویج فعالیتهای قرآنی و گسترش موسسات و مراکز قرآنی صورت می گیرد.
وی اظهار داشت: تاکنون 300 میلیون ریال تسهیلات بلاعوض به مراکز قرآنی واجد شرایط در استان برای گسترش فعالیتها پرداخت شد.
به گفته منتظری، داشتن سند زمین مرکز قرآنی از جمله شرایط برای بهره مندی از تسهیلات بلاعوض برای موسسات قرآنی است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان بیان داشت: این تسهیلات برای تامین بخشی از هزینه های احداث موسسات قرانی ارائه می شود و علاقمندان و واجدان شرایط می توانند بهره مند شوند.
وی یادآور شد: متقاضیان برای بهره مندی از این تسهیلات می توانند با ارائه مدارک مورد نیاز به ادارت فرهنگ و ارشاد شهرستانها مراجعه کنند.
نظر شما