پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ تیر ۱۳۸۸، ۸:۵۱

تا پایان سال؛

تعداد کانتینرهای ترانشیپی به 300 هزار TEU کانتینر خواهد رسید

تعداد کانتینرهای ترانشیپی به 300 هزار TEU کانتینر خواهد رسید

بندرعباس - خبرگزاری مهر: مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان گفت: با همکاری شرکت تایدواتر و شرکتهای زیر مجموعه بنادر امیدواریم تا پایان سال 88 تعداد کانتینرهای ترانشیپی این بندر به 300 هزار کانتینر برسد و احتیاجی نباشد تا کانتینرهای خود را از طریق بنادر دیگر وارد کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، محمدرضا اشکریز شامگاه جمعه در مراسم پهلوگیری بزرگترین کشتی کانتینری جهان در بندرشهید رجائی افزود: راه ندازی فاز یک طرح توسعه این امکان را داد تا کشتیهایی تا 17 متر آبخور بتوانند در بندر شهید رجایی پهلوگیری کنند و عملیات تخلیه و بارگیری را انجام دهند.

اشکریز اظهار داشت: در حال حاضر شرکتهای بزرگ کشتیرانی جهان، حساب ویژه ای بر روی بندرشهید رجایی باز کرده اند به طوری که 22 خط لاینر از نقاط مختلف دنیا وارد این بندر می شود که نشان از رسیدن این بندر به استانداردهای جهانی است.

وی افزود: با راه اندازی بانکرینگ سوخت در بندرشهید رجایی نقیصه سوختگیری کشتیها را هم حل کرده است و کشتیهایی که نیاز به سوختگیری داشته باشند در این بندر می توانند سوخت مورد نیاز را تامین کنند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان خاطرنشان کرد: یکی از نگرانیهای توسعه با توجه به چشم انداز 20 ساله این است که اگر نتوانیم برای 50 سال آینده فکری کنیم و زمینهای اطراف به این بندر الحاق پیدا نکند برای وارد شدن به بنادر نسل سوم با مشکل مواجه خواهیم شد.

وی افزود: 90 درصد عملیات کانتینری کشور در این بندر انجام می گیرد و 50 درصد عملیات تخلیه و بارگیری کشور به تنهایی در بندر شهید رجائی صورت می گیرد.

اشکریز بیان کرد: با همکاری خوب شرکت تایدواتر و شرکتهای زیر مجموعه بنادر امیدواریم تا پایان سال تعداد کانتینرهای ترانشیپی این بندر به 300 هزار کانتینر برسد.

همچنین در ادامه این مراسم محمد حسن پراور، معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان گفت: با انجام به موقع مصوبات دور اول و دوم سفرهای ریاست جمهوری امروز شاهد حضور کشتیهای بزرگ جهان در بندر شهیدرجائی هستیم که می توان به عنوان افتخاری دیگر در توسعه اقتصادی کشور دانست.

وی بیان کرد: با توجه به کاستیها و تنگناهایی که در مجامع بین المللی برای جمهوری اسلامی ایران به وجود آوردند، عزم و اداره جوانان و ملت بزرگ و دلیر ایران با اهداف بزرگی دست پیدا کرد و با سربلندی هر روزه شاهد دستیابی و تکنولوژیها و دستاوردهای بزرگی در عرصه های علمی، صنتعی، فناوری و حمل و نقل و غیره هستیم.

پرآور تصریح کرد: باید گامهای بیشتری در معاملات و روابط بین المللی برداریم زیرا نیازمندیهای کشور بیشتر از اینهاست و در آینده حرفهای زیادی برای گفتن داریم.

کد خبر 909597

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha