پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ تیر ۱۳۸۸، ۱۱:۱۹

ترابیان در گفتگو با مهر:

اصفهان آماده میزبانی جام باشگاههای آسیاست/ گلایه ایران از "AFC"

اصفهان آماده میزبانی جام باشگاههای آسیاست/ گلایه ایران از "AFC"

رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال شهر اصفهان را از هر جهت آماده برای میزبانی نخستین دوره مسابقات فوتسال جام باشگاه‌های آسیا عنوان کرد.

عباس ترابیان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: آنچه که کنفدراسیون فوتبال آسیا از ما برای میزبانی نخستین دوره مسابقات فوتسال جام باشگاه‌های آسیا خواسته بود را فراهم کردیم. در این بین AFC مقداری در دریافت مدارک بخصوص در برخی موارد خاص تعلل کرد که این مشکلی را متوجه کمیته فوتسال و فدراسیون فوتبال ایران نمی کند.

وی در ادامه از دلگیری فدراسیون فوتبال ایران از کنفدراسیون فوتبال آسیا یاد کرد و گفت: قرار است آقای کفاشیان در سفر به مالزی نشستی با آقای بن همام، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا داشته باشد و طی آن مدارکی که آمادگی کشورمان را برای میزبانی مسابقات جام باشگاه‌های آسیا ثابت می کند به ایشان ارائه کند.

رئیس کمیته فوتسال همچنین از اهمال کاری برخی از زیردستان محمد بن همام در خصوص تعویق نخستین دوره مسابقات فوتسال جام باشگاه‌های آسیا گلایه کرد و گفت: بطور مثال تمام مراحل بازسازی و تجهیز سالن پیروزی اصفهان به مسئولان ذیربط در برگزاری مسابقات فوتسال جام باشگاه‌های آسیا گزارش شده و حتی بصورت مصور در اختیار آنها قرار گرفته است.

وی ادامه داد: امکانات نور این سالن نیز به تایید هیئت فوتبال اصفهان و فدراسیون فوتبال ایران رسیده است اما با این وجود برخی مسئولان درجه 4 و 5 کنفدراسیون فوتبال آسیا از ما تاییدیه وزارتخانه های مربوط با برگزاری مسابقات جام باشگاهها را می خواهند که دور از منطق است. این مسائل در حالی مطرح می شود که بر اساس قوانین کنفدراسیون فوتبال آسیا امضا فدراسیون فوتبال هرکشور تایید کننده شرایط آن کشور برای میزبانی مسابقاتی است که زیر نظر AFC برگزار می شود.

ترابیان با ابراز امیدواری دوباره از اینکه نخستین دوره مسابقات فوتسال جام باشگاه‌های آسیا دراصفهان برگزار شود، افزود: هیچ مشکلی در امر برگزاری مسابقات فوتسال جام باشگاه‌های آسیا وجود ندارد. در صورت موافقت AFC در اولین فرصت از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا نظر کشورهای شرکت کننده در نخستین دوره مسابقات فوتسال جام باشگاههای آسیا برای تعیین تاریخ این رقابت‌ها خواسته می شود و در نهایت تاریخی که مغایر با تقویم برگزاری دیگر رقابت‌های AFC نباشد برای برگزاری پیکارهای اصفهان انتخاب خواهد شد.

کد خبر 910475

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha