به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آنتی وار، "رحمان مالک" گفت که بازجویی ها در مورد پرونده بمبئی تقریبا تکمیل شده است و پنج نفر از نه مظنون حملات بمبئی دستگیر شده اند و محاکمه آنها احتمالا هفته آینده آغاز خواهد شد.
مالک گفت که ما در بازجویی های خود جدی بودیم و تمام عوامل را که منجر به این رویداد شدند، در نظر گرفتیم.
تنش میان هند و پاکستان از چندین سال قبل وجود داشت، اما حادثه تروریستی ماه نوامبر 2008 سبب شد تا این تنشها به بالاترین حد خود برسد به گونه ای که حتی برای مدتی کارشناسان احتمال درگیری نظامی دو کشور را دور از ذهن نمی دانستند و دلیلش این بود که اسلام آباد، دهلی نو را عامل این حادثه می داند.
درحادثه تروریستی 26 نوامبر 2008 در بمبئی هند 170 نفر کشته و بیش از 300 نفر زخمی شدند و پس از آنکه اعلام شد افرادی از گروه شبه نظامی لشکر طیبه عامل حوادث بمبئی بوده اند، پاکستان در حمله به پایگاه این گروه شبه نظامی در کشمیر، چند نفر از آنها را بازداشت کرد اما اعلام کرد که افراد بازداشت شده را در اختیار هند نمی گذارد.
نظر شما