پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۱ تیر ۱۳۸۸، ۱۶:۳۸

احمد دالکی:

زمین رصدخانه شهرستان کازرون تامین شد

زمین رصدخانه شهرستان کازرون تامین شد

شیراز - خبرگزاری مهر: بنیانگذار مرکز علوم ستاره شناسی ایران از اختصاص زمین از سوی اهالی یکی از روستاهای شهرستان کازرون برای ایجاد رصدخانه در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در کازرون، احمد دالکی بعداز ظهر یکشنبه در جریان جلسه ای که برای بررسی وضعیت احداث رصدخانه کازرون تشکیل شد، افزود: امیدواریم این رصدخانه با همکاری علاقمندان ساخته شود البته از نظر علمی همکاری های لازم را برای این مرکز انجام خواهیم داد.

وی با اشاره به نامگذاری امسال به سال نجوم گفت: امیدواریم در این سال پیشرفتهای مناسبی در حوزه نجوم صورت گیرد و با توجه به تامین زمین توسط یکی از اهالی روستای دوان شهرستان کازرون مسئولان نیز برای ساخت آن پیگیری های لازم را انجام دهند.

بنیانگذار مرکز علوم ستاره شناسی ایران در حاشیه این مراسم به خبرنگار مهر در کازرون گفت: علم ستاره شناسی در برخی از بخشها در ایران پیشرفتهایی داشته و جوانان و علاقمندان به تحقیقات علم ستاره شناسی در کشور به رغم امکانات کمی که در اختیار دارند این حوزه را به خوبی دنبال می کنند.

دالکی خاطرنشان کرد: این پشتکار حاکی از علاقه جوانان به این رشته دارد و در این بخش دانشگاه ها نیز می توانند دانشجویان بیشتری را پذیرش و تربیت کنند.

کازرون بهترین نقطه برای روئیت خورشیدگرفتگی 1412

همچنین در جریان جلسه نیز معاون پژوهشکده نانوفناوری دانشگاه شیراز نیز بیان کرد: در تاریخ 30 اسفندماه سال 1412 هجری شمسی ساعت 17 و 30 دقیقه یکی از آخرین خورشید گرفتگی ها رخ می دهد که خط سایه آن از شمال آفریقا، عربستان به بوشهر و کازرون و جنوب افغانستان ادامه دارد.

رضا پولادی از شهرستان کازرون به عنوان منطقه ای یاد کرد که بیشترین زمان خورشید گرفتگی را دارد و افزود: برهمین اساس این شهرستان مورد توجه و عزیمت دانشمندان و محققان نجوم دنیا قرار خواهد گرفت از این رو ضرورت ایجاد زیرساختهای مناسب برای فعالیتهای مستمر علمی در این منطقه به خوبی احساس می شود.

وی عنوان کرد: امید است با کمک مسئولان رصدخانه مذکور در شهرستان کازرون به سرعت مراحل اجرایی خود را طی کند تا زیرساختهای لازم برای فعالیتهای نجومی در منطقه فراهم شود.

کد خبر 910798

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha