به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، ناصر وحیدی مهر ظهر یکشنبه در نشست مشترک بررسی برنامه های جشنواره تابستانی افزود: جشنواره تابستانی یکی از مهمترین برنامه های فرهنگی و تفریحی استان است که مخاطبان آن را عموم مردم و جوانان و نوجوانان تشکیل می دهند.
وی تصریح کرد: با آغاز فصل تابستان و در راستای غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان تهمیدات ویژه ای از سوی ارگان های فرهنگی و هنری انجام می گیرد.
وحیدی مهر با تاکید بر لزوم استفاده بهینه از ظرفیت نهادهای مختلف در هرچه بهتر برگزار کردن جشواره تابستانی تبریز اظهار داشت: توجه به محوریت خانواده، سلائق و نیازهای اقشار مختلف مردم از اهداف دیگر جشنواره در ارائه برنامه های فرهنگی و هنری است.
معاون فرهنگی هنری اداره کل ارشاد آذربایجان شرقی با اشاره به همکاری انجمن های مختلف هنری استان در برگزاری این جشنواره افزود: برنامه های متنوعی چون: شب شعر، موسیقی، تئاتر خیابانی، اکران فیلم در مجامع عمومی چون پارک ها و ... از جمله مواردی هستند که در طول ایام تابستان در سطح تبریز برگزار می شود.
نوروز قاسمی سرپرست سازمان فرهنگی هنری شهرداری تبریز نیز در این نشست با اشاره به پتانسیل های نهفته فرهنگی و هنری در تبریز گفت: شهرداری تبریز با طراحی جشنواره تابستانی برنامه های ویژه ای برای استقبال از مسافران تابستانی و نیز پرکردن اوقات فراغت مردم و جوانان تدارک دیده است.
وی با بیان اینکه با توجه به آموزه های دینی می توان فضای مفرح و مطلوبی برای اقشار مختلف مردم فراهم کرد اظهار داشت: افزایش روحیه نشاط و امیدواری شهروندان متناسب با شئونات جامعه اسلامی در اولویت برنامه های پیش بینی شده در جشنواره تابستانی تبریز است.
قاسمی با اشاره به برخی کاستی ها در جشنواره سال گذشته اضافه کرد: با حذف الگوهای نامطلوب و بررسی کارشناسانه برنامه ها و استفاده از ظرفیت های موجود می توان بهترین راهکارها را برای برگزاری جشنواره تابستانی ارائه کرد.
نظر شما