پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۱ تیر ۱۳۸۸، ۱۷:۴۷

سازمان تربیت بدنی مخالفت کرد/

حضور رایز برگن در پرسپولیس منتفی شد / ناراحتی مربی هلندی

حضور رایز برگن در پرسپولیس منتفی شد / ناراحتی مربی هلندی

با مخالفت سازمان تربیت بدنی حضور مربی هلندی در راس کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس منتفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر، رایز برگن که بامداد شنبه برای انجام مذاکرات نهایی با مسئولان باشگاه پرسپولیس به تهران آمده بود، پس از آنکه در تمرینات روزگذشته سرخپوشان شرکت کرد و منتظر پاسخ نهایی مسئولان این باشگاه بود، با اعلام یک خبرعجیب کاملا غافلگیر شد.

به گفته یکی از نزدیکان باشگاه پرسپولیس این مربی هلندی در شرایطی راهی ایران شده بود که اعضای کمیته فنی و هیئت مدیره باشگاه با حضور وی موافقت کرده بودند و توافقات نهایی در مورد مبلغ قرارداد و نحوه همکاری نیز صورت گرفته بود اما مخالفت سازمان تربیت بدنی با جذب وی، همه چیز را بهم ریخت.

ظاهرا محمدعلی آبادی که ریاست مجمع باشگاه پرسپولیس را برعهده دارد به دلیل کارنامه نه چندان خوب رایز برگن با حضور وی در پرسپولیس مخالفت کرده و خواهان عقد قرارداد با گزینه دیگری شده است.

اعلام این خبر به مربی هلندی باعث ناراحتی و دلخوری وی شد به گونه ای که او در گفتگو با واسطه حضورش از مسئولان باشگاه به شدت انتقاد کرده است.

با این اتفاقات باید منتظر ماند و شاهد اتفاقات تازه تری در باشگاه پرسپولیس بود که قطعا جذابتر از این نیز خواهد بود!

کد خبر 910979

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha