به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، حسین افضلیان صبح دوشنبه در جمع مدیران موسسات قرآنی بیرجند، از شناسنامه دار شدن 28 موسسه قرآن و عترت تا پایان سال جاری خبر داد.
وی اضافه کرد: در حال حاضر 10 موسسه قرآن و عترت جدید در حال دریافت مجوز و 9 موسسه نیز در مرحله تکمیل پرونده هستند.
افضلیان با بیان اینکه تا چند سال قبل فعالیتهای قرآن به صورت پراکنده در استان در حال انجام بود، اظهار داشت: در این سالها تنها مکان قرآنی دارای فعالیت رسمی و مجوز قانونی مجمع حافظان و قاریان بیرجند بوده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی به اقدامات گسترده دولت نهم طی چهار سال اخیر در راستای فعالیتهای قرآنی در استان اشاره کرد و بیان داشت: در راستای جذب اعتبارات فرهنگی در این مدت قراردادهایی در بخش فعالان قرآن کریم انجام شده است.
وی انقلاب اسلامی ایران را برگرفته از انقلاب فرهنگی دانست و اضافه کرد: تمام دستاوردها و توفیقات به دست آمده طی 30 سال اخیر برخواسته از آموزه های دینی و متن و بطن قرآن کریم بوده است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه کلیه فعالیتهای جمهوری اسلامی ایران پس از پیروزی انقلاب تاکنون در کلیه بخشهای سخت افزار و نرم افزار به طور عمده در راستای تحقق اهداف اسلامی قرآن کریم بوده است، یادآور شد: ما باید به حدی از بالندگی و رشد برسیم که مطالعه و فهم قرآن را درک و با مواضع سیاسی، امنیتی و تربیتی قرآن آشنا شویم.
نظر شما