به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه تایمز، شکست حزب لیبرال دموکرات در انتخابات شهرداری های ژاپن بویژه شهر توکیو دومین شکست سنگین این حزب در 50 سال اخیر محسوب می شود.
در همین رابطه گفته می شود که "تارو آسو" به منظور برگزاری انتخابات زودهنگام در تاریخ 30 آگوست ( 8 شهریور ) اقدام به منحل کردن مجلس ملی ژاپن خواهد کرد.
این در حالی است که در پی شکست روز گذشته حزب لیبرال دموکرات، احزاب مخالف دولت طرح "عدم رای اعتماد" به نخست وزیر را مطرح کرده اند.
در همین رابطه "توشیاکی اویکاوا" سخنگوی حزب دموکراتیک ژاپن ( رقیب اصلی حزب لیبرال دموکرات ) گفت: دیگر احزاب مخالف نیز در ارائه این طرح نقش داشته اند.
طرح رای عدم اعتماد به تارو آسو، پس از آن ارائه شد که وی گفت که هفته آینده پارلمان را منحل و در 30 آگوست انتخابات سراسری برگزار می کند.
بر همین اساس، در صورت شکست حزب لیبرال دموکرات در انتخابات، این برای دومین بار در 54 سال گذشته خواهد بود که این حزب از قدرت کنار می رود.
نظر شما