محمدعلی اکبریانی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه در اجرای طرح استعدادیابی، تمام خانواده های تحت حمایت پالایش می شوند، افزود: در حال حاضر برای ایجاد اشتغال و توانمندسازی مددجویان بیش از 66 درصد آنان استعدادیابی شدند.
وی با بیان اینکه این طرح هم اکنون نیز برای توانمندسازی، اشتغال و خودکفایی دیگر مددجویان ادامه دارد، اظهار داشت: در این طرح چنانچه خانواده های مستعد اشتغال باشند کمیته امداد با پرداخت وام و حمایتهای اشتغال به سمت توانمندسازی و خروج آنها از جمع مستمری بگیران اقدام خواهد کرد.
وی گفت: توانمندسازی و افزایش توان اقتصادی و اجتماعی خانواده ها و خارج شدن مددجویان از حمایت و کاهش مستمری بگیران از دیگر اهداف اجرایی این طرح است.
معاون اشتغال و خود کفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی با بیان اینکه 30 کارشناس کمیته امداد با حضور در محل زندگی محرومان و اطلاع رسانی چهره به چهره آنان نسبت به تکمیل فرمها و سپس جمع بندی آن در نرم افزار اقدام می کنند، گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی در اولین مرحله از محل صندوق اشتغال امداد و سایر منابع برای خانوارهای دارای استعداد و توان فنی که فاقد سرمایه هستند تسهیلات فراهم می کند.
اکبریانی خاطرنشان کرد: کارشناسان کمیته امداد استان همچنین برای مددجویانی که فاقد مهارت هستند جهت ایجاد مهارت آنان طرحهای حرفه آموزی و آموزش فنی و حرفه ای را اجرا می کنند و سپس با پرداخت تسهیلات برای آنان اقدام می شوند.
وی گفت: خانواده هایی که فاقد مهارت بوده و همچنین تمایل به ایجاد اشتغال را نداشته باشند توسط کارشناسان امداد مشاوره های شغلی می شوند و سپس برای اشتغال آنان اقدام می شود.
معاون اشتغال و خود کفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی اظهار داشت: برای ایجاد روحیه کار و تلاش در جامعه اگر آن دسته از مددجویانی که توانایی کار و ایجاد اشتغال را دارند از این امر خودداری کنند از تحت حمایت خارج شده و مستمری آنان قطع خواهد شد.
کمیته امداد خراسان شمالی بیش از 86 هزار مددجو تحت پوشش دارد.
نظر شما