پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۴ تیر ۱۳۸۸، ۹:۰۴

روزهای بیم و امید/

سینمای ایران در انتظار اکران عید فطر است

سینمای ایران در انتظار اکران عید فطر است

با توجه به رکود حاکم بر سینماها و نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان به نظر می‌رسد وضعیت فروش فیلم‌ها و استقبال مخاطبان از سینمای ایران تا شروع اکران عید فطر تغییر نمی‌کند.

به گزارش خبرنگار مهر، با طولانی شدن زمان اکران فیلم‌هایی که از اوایل خردادماه روی پرده رفتند، نمایش فیلم‌ها روندی تازه پیدا کرده است. به دلیل شرایط اجتماعی نمایش فیلم‌هایی که در این مقطع روی پرده رفتند ادامه پیدا می‌کند تا تهیه‌کنندگان، پخش کنندگان و سینمادارها کمتر ضرر ببینند.

اما این راه حل ناگزیر برای حمایت از فیلم‌هایی که در ایام انتخابات و پس از آن روی پرده بودند، برنامه نمایش فیلم‌ها را تغییر داده و نمایش آثار دیگر سینمای ایران را با مشکل مواجه کرده است. تمدید مدت نمایش فیلم‌های "درباره الی"، "پسر تهرونی"، "خروس جنگی" و "امشب شب مهتابه" در آستانه دومین ماه تابستان برنامه اکران فیلم‌های تابستان را دچار تغییرهایی ناخواسته می‌کند.

"خاک‌آشنا" به کارگردانی بهمن فرمان‌آرا از 31 تیرماه در گروه سینما آزادی به جای کمدی "هرچی تو بخوای" روی پرده می‌رود. فیلم داستان نامدار، نقاش و هنرمندی است که در گریز از هیاهوی مرکز به روستایی در کردستان پناه برده و سال‌هاست آنجا به خلق آثار خود مشغول است. ورود خواهرزاده جوان او به محیط روستا در کنار وقایعی که در روستا رخ می‌دهد، تغییری شگرف در زندگی نامدار ایجاد می‌کند و او را وامی‌دارد در شیوه زندگی خود بازنگری کند.

"دلخون" به کارگردانی محمدرضا رحمانی که در جشنواره بیست و هفتم فیلم فجر اکران شد، از هفت مردادماه در گروه سینمایی استقلال روی پرده می‌رود. این فیلم داستان مردی است که همسرش را به قتل رسانده، آشنایی او با وکیلش اتفاق‌هایی را برای آنها رقم می‌زند. حامد بهداد و الناز شاکردوست بازیگران نقش‌های اصلی فیلم هستند.

"یک وجب از آسمان" به کارگردانی علی وزیریان دیگر فیلمی است که در تابستان روی پرده می‌رود. فیلم دوم وزیریان پس از پایان اکران عمومی "خاک‌آشنا" روی پرده می‌رود. با نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان تعدادی از فیلم‌هایی که قرار بود نیمه دوم تابستان روی پرده روند، از برنامه نمایش حذف شدند.

فیلم سینمایی "سایه وحشت" به کارگردانی عماد اسدی دیگر فیلمی است که به زودی روی پرده می‌رود. در این فیلم که در ژانر وحشت ساخته شده شهاب حسینی و ماه‌چهره خلیلی ایفای نقش می‌کنند.

"پستچی سه بار در نمی‌زند" پستچی سه بار در نمی‌زند" به کارگردانی حسن فتحی یکی از این فیلم‌ها است که زمان اکرانش به تعویق افتاده است. با توجه به شرایط اکران انتظار نمی‌رود در هفته‌های آینده شاهد نمایش فیلم پرفروش و پرمخاطبی روی پرده باشیم. فیلمی که بتواند معادلات اکران را برهم بزند و به پدیده تابستانی سینمای ایران تبدیل شود.

اگر خوش اقبالی به سراغ سینمای ایران بیاید، اکران عید فطر می‌تواند به روند نمایش فیلم‌ها رونق بدهد. تهیه‌کنندگان و پخش‌کنندگان سینمایی برای این مقطع برنامه‌ریزی طولانی‌مدت دارند و امیدوارند اکران عید فطر مانند سال‌های پیش به سینمای ایران رونق و گرما بدهد.

فیلم‌های سینمایی "بی‌پولی" ، "کتاب قانون"، "تردید"، "سن پترزبورگ" و "تاکسی نارنجی" در اکران اول و دوم عیدفطر روی پرده می‌روند و امید می رود که این فیلم‌ها چراغ سینمای ایران را دوباره روشن کنند. سینمای ایران برای اکران عید فطر لحظه‌شماری می‌کند.

کد خبر 912538

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha