پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۲۴ تیر ۱۳۸۸، ۱۰:۵۲

هندویی:

ایران جزو 10 کشور ثروتمند جهان است

ایران جزو 10 کشور ثروتمند جهان است

ساری - خبرگزاری مهر:‌ عضو شورای مرکزی خانه صنعت و معدن گفت: ایران به لحاظ دارا بودن ذخایر زیرزمینی جزو 10 کشور ثروتمند جهان است.

به گزارش خبرنگار مهر، داریوش هندویی صبح چهارشنبه در دومین روز اجلاس سازمان نظام مهندسی معدن ایران با تاکید بر اینکه تمام نقاط کشور دارای ذخایر معدنی ارزشمندی است، اظهار داشت: استکبار به دلیل وجود این ذخایر چشم طمع به ایران دارد.

وی افزود: ایران دارای نیروهای انسانی با ضریب هوشی بالاست که توانستند در فرصت های کوتاهی کارهای بزرگی انجام دهند که جهانیان را به تعجب وا داشته است.

رئیس خانه صنعت و معدن مازندران با تاکید بر اینکه توقعاتی از مسئولان معدنی و نظام مهندسی معدن وجود دارد، خاطرنشان کرد: یکی از دلایل ورشکستی واحدهای صنعتی پاسخگو نبودن متخصصین به توقعات است.

وی تصریح کرد: عارضه یابی مشکلات واحدهای صنعتی توسط مهندسین و متخصصین موجب رشد و شکوفایی صنعت کشور می شود.

هندویی یادآور شد: ‌ارائه ایده های جدید برای فرآوری ذخایر معدنی، انجام پروژه های خاص معدن، ارائه راهکار به مجلس برای رفع موانع موجود برای توسعه معدن، تدوین و ارائه قوانین نظارتی به مجلس از مواردی است که از جامعه مهندسین انتظار می رود.

عضو شورای مرکزی خانه صنعت و معدن ایران با تاکید بر اینکه سازمان نظام مهندسی معدن باید در زمینه فرهنگ سازی این بخش فعالیت بیشتری داشته باشد، ادامه داد: نظام مهندسی با ارائه مقالات و تهیه فیلم های آموزشی در بخش مربوطه فرهنگ سازی کند.

کد خبر 912559

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha