به گزارش خبرنگار مهر، داریوش هندویی صبح چهارشنبه در دومین روز اجلاس سازمان نظام مهندسی معدن ایران با تاکید بر اینکه تمام نقاط کشور دارای ذخایر معدنی ارزشمندی است، اظهار داشت: استکبار به دلیل وجود این ذخایر چشم طمع به ایران دارد.
وی افزود: ایران دارای نیروهای انسانی با ضریب هوشی بالاست که توانستند در فرصت های کوتاهی کارهای بزرگی انجام دهند که جهانیان را به تعجب وا داشته است.
رئیس خانه صنعت و معدن مازندران با تاکید بر اینکه توقعاتی از مسئولان معدنی و نظام مهندسی معدن وجود دارد، خاطرنشان کرد: یکی از دلایل ورشکستی واحدهای صنعتی پاسخگو نبودن متخصصین به توقعات است.
وی تصریح کرد: عارضه یابی مشکلات واحدهای صنعتی توسط مهندسین و متخصصین موجب رشد و شکوفایی صنعت کشور می شود.
هندویی یادآور شد: ارائه ایده های جدید برای فرآوری ذخایر معدنی، انجام پروژه های خاص معدن، ارائه راهکار به مجلس برای رفع موانع موجود برای توسعه معدن، تدوین و ارائه قوانین نظارتی به مجلس از مواردی است که از جامعه مهندسین انتظار می رود.
عضو شورای مرکزی خانه صنعت و معدن ایران با تاکید بر اینکه سازمان نظام مهندسی معدن باید در زمینه فرهنگ سازی این بخش فعالیت بیشتری داشته باشد، ادامه داد: نظام مهندسی با ارائه مقالات و تهیه فیلم های آموزشی در بخش مربوطه فرهنگ سازی کند.
نظر شما