به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، سیروس صابری عصر شنبه در جلسه کمیسیون مبارزه با سرقت، اظهار داشت: در جوامع مختلف سرقت با شیوه ها و ابزارهای متفاوتی صورت می گیرد اما در جامعه جدید این جرم با پیچیدگی و ترفندهای مدرنی انجام می شود که نیازمند تحلیلها و تصمیم گیری های جامع، دقیق و با قدرت اثرگذاری بیشتری است.
صابری افزود: هرگونه تبیین و برنامه ریزی برای پیشگیری و مبارزه با سرقت نیازمند آمارها و اطلاعات درست و دقیقی است که در این خصوص دستگاه های مسئول باید با مقایسه آمار جرائم در فواصل زمانی مشخص و ارائه آن به مدیران و تصمیم گیران نقش موثر خود را به خوبی ایفا کنند.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار با تاکید بر نقش و اهمیت آموزش در پیشگیری از سرقت اظهار داشت: آموزش و افزایش آگاهی شهروندان نقش موثری در پیشگیری و کنترل سرقت در جامعه دارد که در این زمینه دستگاه های فرهنگی به ویژه صدا و سیما باید در قالبها و اشکال مختلف نقش محوری و تأثیر گذار خود را انجام دهد.
وی در پایان بر ارزیابی و تحلیل نتایج اقدامات و فعالیتهای صورت گرفته دستگاه ها در پیشگیری و مبارزه با جرایم به ویژه سرقت تأکید کرد.
در ادامه این جلسه محمد زاجکانی ها مدیرکل انتظامی و امنیتی استانداری با اشاره به اهمیت و جایگاه امنیت در بین شهروندان بیان کرد: اگر امنیت را به مفهوم نداشتن ترس و دلهره نسبت به آینده تعریف کنیم، سرقت از جمله جرائمی است که با ایجاد نا امنی آثار منفی و مخرب گسترده ای را در سطح جامعه و در مناسبات اجتماعی بین افراد ایجاد می کند.
زاجکانی ها یادآور شد: برهمین اساس اگر نتوانیم متناسب با خواسته ها و انتظارات مردم در مبارزه با سرقت برخورد کنیم در جامعه با نوعی بی اعتمادی و احساس نا امنی مواجه خواهیم شد.
مدیرکل انتظامی و امنیتی استاندار با اشاره به تاثیر عوامل مختلف تربیتی، اجتماعی، اقتصادی و روان شناختی در شکل گیری پدیده سرقت خاطرنشان کرد: رویکرد اصلی در برخورد با پدیده سرقت و کاهش میزان این نوع از جرم در سطح جامعه، رویکرد پیشگیری است که در این زمینه باید ضمن آگاهی بخشی به شهروندان، از مشارکت و همکاری آنها در کنترل و کاهش این پدیده حداکثر استفاده را کرد.
در ابتدای این جلسه توسط دستگاه های مسئول در امر پیشگیری و مبارزه با پدیده سرقت در سطح استان گزارشی از فعالیتها و اقدامات انجام شده ارائه شد.
نظر شما