به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، مهدی قربانی شامگاه یکشنبه در افتتاح تالار تشریح و آزمایشگاه پزشکی قانونی گرگان افزود: این درحالی است که درصد بالایی از پرونده های قضایی به این سازمان ارجاع می شود و نیازمند توسعه امکانات هستیم.
وی اظهار داشت: با راه اندازی این مرکز بخشی از نیازهای استان در زمینه پزشکی قانونی تامین شد و تا حدی از مراجعه و ارسال نمونه ها به سایر مراکز کشور جلوگیری شد.
وی اظهار داشت: گلستان استانی نوپا بوده و تا رسیدن به تجهیزات پیشرفته در زمینه پزشکی قانونی فاصله دارد که باید با همکاری متولیان امر تامین شود.
احمد فاضلیان مدیرکل دادگستری گلستان نیز گفت: پزشکی قانونی استان هنوز به جایگاه واقعی اش نرسیده و با کمبودهای زیادی روبرو است.
وی افزود: پزشکی قانونی حوزه وظایف وسیعی دارد که در این بخش اطلاع رسانی درستی صورت نگرفته است و باید در این بخش نیز برنامه ریزی شود.
فاضلیان خاطرنشان کرد: برای کاهش اطاله دادرسی در استان باید ابزار کارشناسی استفاده شود و برای دستیابی به عدالت قضایی باید به عامل خوب، مجری خوب و استفاده مناسب از ابزار و دانش بشری توجه کرد.
تالار تشریح و آزمایشگاه پزشکی قانونی گلستان در زمینی به مساحت هزار و 400 متر مربع و با 10 میلیارد ریال اعتبار ساخته شد.
نظر شما