به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نشریه آلمانی "فوکوس"، از نظر آنجلا مرکل صدر اعظم آلمان هیچ دلیلی برای پیشگویی درباره رونق اقتصادی در کشور وجود ندارد.
مرکل پیش بینی می کند بحران اقتصادی و عواقب آن سالها گریبانگیر کشور آلمان خواهد بود.
به نوشته فوکوس، صدراعظم آلمان به دوستان هم حزبی خود درباره دست کم گرفتن عواقب بحران اقتصادی هشدار داده و پشت درهای بسته در هیئت رئیسه حزب خود اخطار داد که بحران اقتصادی تازه زمانی پشت سر گذاشته می شود که ما دوباره به حالت قبل از بحران برسیم. اینکه چه موقع کشور به وضعیت قبل از بحران می رسد به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست.
از نظر مرکل، یک دوره کامل مجلس بعدی و یک دوره کامل قانونگذاری وقت نیاز است تا بر تاثیرات این بحران اقتصادی غلبه شود.
این در حالی است که اخیرا خبرهایی درباره بهبود اوضاع اقتصادی امیدهایی را ایجاد کرده است و انستیتوهای اقتصادی یک دگرگونی اقتصادی را انتظار داشته و می خواهند پیشگوییهای خود در این باره را برای نیمه دوم سال 2009 منتشر کنند.
به نوشته فوکوس، "پاتریک دورینگ" از نمایندگان حزب دموکرات آزاد پارلمان آلمان نیز در این راستا اظهار داشت : گزارشهای حکومت درباره وضعیت اقتصادی کشور نشان می دهد که برنامه های اقتصادی در این سال هیچ تاثیری بر پیشرفت اقتصادی آلمان نداشته است.
نظر شما