پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ تیر ۱۳۸۸، ۱۴:۰۶

مرکل:

آلمان سالها گرفتار بحران اقتصادی و عواقب آن خواهد بود

آلمان سالها گرفتار بحران اقتصادی و عواقب آن خواهد بود

صدر اعظم آلمان با تاکید بر اینکه هیچ دلیلی برای پیشگویی درباره رونق اقتصادی در آلمان وجود ندارد،اذعان کرد این کشور سالها گرفتار بحران اقتصادی و عواقب آن خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نشریه آلمانی "فوکوس"، از نظر آنجلا مرکل صدر اعظم آلمان هیچ دلیلی برای پیشگویی درباره رونق اقتصادی در کشور وجود ندارد.

مرکل پیش بینی می کند بحران اقتصادی و عواقب آن سالها گریبانگیر کشور آلمان خواهد بود.

به نوشته فوکوس، صدراعظم آلمان به دوستان هم حزبی خود درباره دست کم گرفتن عواقب بحران اقتصادی هشدار داده و پشت درهای بسته در هیئت رئیسه حزب خود اخطار داد که بحران اقتصادی تازه زمانی پشت سر گذاشته می شود که ما دوباره به حالت قبل از بحران برسیم. اینکه چه موقع کشور به وضعیت قبل از بحران می رسد به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست.

از نظر مرکل، یک دوره کامل مجلس بعدی و یک دوره کامل قانونگذاری وقت نیاز است تا بر تاثیرات این بحران اقتصادی غلبه شود.

این در حالی است که اخیرا خبرهایی درباره بهبود اوضاع اقتصادی امیدهایی را ایجاد کرده است و انستیتوهای اقتصادی یک دگرگونی اقتصادی را انتظار داشته و می خواهند پیشگوییهای خود در این باره را برای نیمه دوم سال 2009 منتشر کنند.

به نوشته فوکوس، "پاتریک دورینگ" از نمایندگان حزب دموکرات آزاد پارلمان آلمان نیز در این راستا اظهار داشت : گزارشهای حکومت درباره وضعیت اقتصادی کشور نشان می دهد که برنامه های اقتصادی در این سال هیچ تاثیری بر پیشرفت اقتصادی آلمان نداشته است.

کد خبر 915209

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha