پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۹ تیر ۱۳۸۸، ۱۵:۱۹

اخبار کوتاه از ورزش مازندران

اخبار کوتاه از ورزش مازندران

ساری - خبرگزاری مهر: میزبانی نماینده مازندران در لیگ برتر فوتسال کشور و مشخص شدن حریفان نمایندگان مازندران در فوتبال بانوان اعم اخبار ورزشی استان است.

به گزارش خبرنگار مهر، برنامه مسابقات لیگ برتر فوتسال باشگاه های کشور در حالی اعلام شد که نماینده مازندران در هفته نخست میزبان شد. براساس اعلام کمیته این مسابقات که در هفته نخست این رقابتها هشتم مرداد ماه در سالن ورزشی سیدرسول حسینی ساری تیم راه ساری میزبان تیم  شرکت ملی و حفاری ایران است. این دیدار همزمان با شش دیدار دیگر ساعت 17 روز پنجشنبه هشتم مرداماه در شهرهای مختلف کشور برگزار می شود.

تیم راه ساری که در چندسال گذشته  به عنوان نماینده مازندران همواره در چندسال گذشته در این مسابقات حضور دارد هم اکنون مراحل آماده سازی خود را در ساری پشت سر می گذارد. این تیم با حفظ کادرفنی همچنین بیش از نیمی از بازیکنان فصل گذشته وجذب چند بازیکن جدید قصد دارد باچهره ای متفاوت تر از فصل گذشته در رقابتهای امسال حاضر شود.

تیم راه ساری در فصل گذشته این مسابقات در مکان پنج قرار گرفت. رقابتهای لیگ برتر فوتسال باشگاههای کشور امسال با حضور 14 تیم به صورت رفت و برگشت برگزار می شود.

نمایندگان مازندران در فوتبال بانوان کشوربا مشخص شدن حریفان خود امروز به میدان می روند 

در ادامه برگزاری مسابقات مرحله دوم دور رفت این مسابقات فرآورده های بتونی و قدرتی نوشهر با پالایش گاز ایلام و عقاب مازندران با تیم قدرتمند اوج نصر فارس دیدار می کنند.

نمایندگان مازندران دراین مسابقات که در ساوه در حال برگزاری است،  درگروه یک مسابقات قرار دارند در نخستین دیدار خود به مصاف هم رفتند که تیم عقاب با نتیجه پرگل ودور از انتظار شش بر یک تیم فرآورده های بتونی و قدرتی نوشهررا شکست داد. .

نائب رئیس هیئت فوتبال در امور بانوان گفت: در این گروه 9 تیم اوج نصر فارس ، تربـیـت‌ کرستان ، پـالایش گاز ایلام ، آذرخش هرمزگان،فرآورده‌های بتونی قدرتی نوشهر،ملوان بندرانزلی ،عقاب مازندران، پاس همدان و شن سای ساوه تا دوم مردادماه با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

فاطمه بوداغی با اشاره به اینکه این دونماینده استان در مرحله مقدماتی این رقابتها که چندی قبل دربندرانزلی برگزار شده بود به این مرحله صعود کرده اند شرایط وآمادگی این دو تیم را مطلوب وقابل قبول خواند.

وی با اشاره به اینکه دو نماینده مازندران در این مسابقات تقریبا در گروه نسبتا سختی قرار گرفتند ابراز امیدواری کرد: این دو تیم بتوانند از حیثیت فوتبال مازندران دفاع کنند. بوداغی تصریح کرد: مرحله دوم دور رفت لیگ برتر فوتبال بانوان با حضور 16 تیم در دو گروه الف و ب به مدت یک هفته به میزبانی شهرهای شیراز و ساوه در حال برگزاری است.

وی خاطرنشان کرد: دو تیم برتر هر گروه به مرحله بعدی این رقابت ها صعود خواهند کرد.

کد خبر 915236

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha