پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ تیر ۱۳۸۳، ۱۳:۱۱

مديرعامل شركت عمليات اكتشاف نفت در گفت و گو با مهر:

عمليات اكتشاف در ايران با استانداردهاي جهاني فاصله دارد

وارد كردن ريگ هاي حفاري از مهمترين اقداماتي است كه در بخش حفاري صنعت نفت انجام مي شود.

مديرعامل شركت عمليات اكتشاف نفت در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي مهر با تاكيد بر استاندارد سازي به معناي واقعي درعمليات اكتشاف گفت: درحال حاضرعمليات اكتشاف درايران با استانداردهاي جهاني فاصله زيادي دارد به طوري كه شركت عمليات اكتشاف نفت ايران به دنبال دستيابي به معيارهاي جهاني است.
محمد مقدم اضافه كرد: توسعه تجهيزات، آموزش و توسعه نيروي انساني از مهمترين راههايي است كه مي تواند در استاندارد سازي عمليات اكتشاف ايران موثر باشد.
وي افزود: درسالهاي اخير ايران توانسته است جايگاه خود را دربخش لرزه نگاري سه بعدي  افزايش دهد به صورتيكه امروز پروژه هاي لرزه نگاري ميادين بزرگ نفتي همچون آزادگان و درياي خزر درحال انجام است.
وي كمبود تكنولوژي كافي براي پردازش اطلاعات دريافت شده از لرزه نگاري را از ديگر كمبودهاي ايران درعمليات اكتشاف عنوان كرد و گفت: شركت هاي خدماتي كه در زمينه اكتشاف كار مي كنند بايد خود را به آخرين تكنولوژي ها در زمينه پردازش و تعبير و تفسيراطلاعات دريافت شده از لرزه نگاري مجهز كنند كه نقش شركتهاي خصوصي براي دستيابي به اين تكنولوژي بسيار مهم است .
وي با تاكيد بر پيشرفت ايران درعمليات حفاري گفت: درحال حاضر تنها تعداد محدودي شركت ايراني به كارهاي حفاري مي پردازند كه در اين راستا نيز ايران درحال خريد ريگ هاي حفاري  است كه در عمليات حفاري چاه هاي نفتي براي شناخت مخازن استفاده مي شود.
به گفته وي ، ريگ هاي حفاري قرار است از طريق مشاركت، اجاره به شرط تمليك و يا خريد ازطريق فاينانس خريداري شود .
کد خبر 91543

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha