خسرو صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: در هیچ صندوق بیمه ای این معادله منطقی و اصولی نبوده ولی تامین اجتماعی حسب تکالیف خود مبنی بر انجام تعهدات قانونی در ارائه خدمات همواره کوشش می کند بگونه ای که حتی در امر پرداخت مستمری عملاً پرداختیها یک ماه جلوتر یعنی از پنجم هر ماه صورت می گیرد.
صادقی همچنین با ارائه آمار جامعه زیر پوشش تامین اجتماعی استان شماربیمه شدگان را 252 هزار و مستمری بگیران را 62 هزار نفر اعلام کرد و افزود: تامین اجتماعی با ارائه 18 نوع خدمت و تعهد گسترده و متنوع از پیش از تولد تا پس از مرگ به نیازهای جامعه و شرکای اجتماعی در زمینه ایجاد آرامش خاطر و برقراری امنیت فکری و اجتماعی پاسخگوست.
وی بیان داشت: در مسیر اصلاح امور و ارائه خدمات قدمهای مثبت وبزرگی طی سالیان اخیر برداشته شده است که برجسته ترین آنها در دولت نهم افزایش میزان مستمریها ازدو میلیون و 200 هزار ریال در حداقل دریافتی به مرز چهار میلیون ریال است.
مدیرکل تامین اجتماعی گیلان با اشاره به اصل 29 قانون اساسی تامین اجتماعی را حق همگانی معرفی و دولتها را مکلف به ادای این حق برشمرد و افزود: امروزه شاخص ترین بحث در دنیا مقوله رفاه و تامین اجتماعی بعنوان ابزار و هدف توسعه هر کشور است که دولت نیز با اتخاذ برنامه هایی در این مسیر پوشش تمامی شاغلین و آحاد مردم را در دستورکار خود دارد.
صادقی در ادامه با ابراز اینکه طی سال 87 فقط در بخش بیمه ای استان افزون بر دو هزار و 750 میلیارد ریال بابت انجام تعهدات هزینه شده است، تاکید کرد: اگر نمی توان شغل جدید ایجاد کرد حداقل اشتغال موجود در استان حفظ شود.
نظر شما