به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه هاآرتص، این تقویت نیروها از سوی ارتش لبنان به منظور مقابله با حمله احتمالی اسرائیل انجام گرفته است.
در همین رابطه رسانه های منطقه از تقویت مواضع نظامی ارتش رژیم صهیونیستی و اعزام تانکها و سایر ادوات جنگی به منطقه خبر می دهند.
یکی از افسران ارشد ارتش رژیم صهیونیستی با تائید این مطلب به هاآرتص گفت : تقویت مواضع اسرائیل در نزدیکی مرز با لبنان به دلیل تحرکاتی است که اخیرا از سوی لبنانیها مشاهده کرده ایم.هر چند نشانه ای مبنی بر تمایل لبنانی ها برای آغاز جنگ وجود ندارد اما با این حال اسرائیل تجهیزات جنگی خود در منطقه را افزایش می دهد.
در همین رابطه روزنامه السفیر چاپ بیروت نوشت : ارتش لبنان در اعتراض به تحرکات ارتش اسرائیل در مرزها، شکایت نامه ای را به نیروهای یونیفل( نیروهای بین المللی حافظ صلح مستقر در لبنان ) ارائه کرده است.
هاآرتص در حالی از تقویت مواضع ارتش لبنان در مرزها برای مقابله با حمله رژیم صهیونیستی خبر می دهد که "سید حسن نصرالله" دبیر کل حزب الله لبنان شب گذشته در سخنانی نسبت به برنامه رژیم اسرائیل برای آغاز حمله ای جدید در منطقه هشدار داد.
نظر شما