پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲ مرداد ۱۳۸۸، ۱۶:۵۸

پروژه اتوماسیون برق برای اولین بار در استان مرکزی راه اندازی می شود

پروژه اتوماسیون برق برای اولین بار در استان مرکزی راه اندازی می شود

اراک - خبرگزاری مهر: مدیر امور دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: برای اولین بار در استان مرکزی پروژه اتوماسیون و اسکادای شبکه توزیع برق راه اندازی و اجرا می شود.

سید روزبه هاشمی دهکردی در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: این پروژه قابلیت کنترل و مانیتورینگ پارامترهای شبکه و وضعیت تجهیزات حفاظتی، مانوری و هشدار دهنده شبکه را از راه دور ایجاد می کند.

وی اظهار داشت: پروژه اتوماسیون شبکه توزیع در راستای بهره وری بیشتر از تجهیزات نوین در دست اجرا است که قابلیت مانیتورینگ انواع تجهیزات را از راه دور و در مرکز کنترل دیسپاچینگ توزیع برق مهیا می سازد.

هاشمی دهکردی تصریح کرد: این پروژه از لحاظ طراحی و استفاده از جدیدترین تکنولوژی های موجود در دنیا جز پیشتازان صنعت برق در کشور است.

وی با اشاره به مزیت های این پروژه گفت: اطلاع همزمان از آخرین وضعیت شبکه توزیع و جلوگیری از اعزام اکیپ های عملیات به مناطق جغرافیایی مختلف جهت مشاهده وضعیت سیستم های حفاظتی از جمله مزایایی این پروژه است.

وی اظهار داشت: در چند سال اخیر شرکت توزیع برق استان، تجهیزات و فناوری های نوین از جمله آشکار سازی خطا، اتوریکلوزرها، سکشنلایزر خریداری و نصب کرده است که در فرایند خرید، انطباق مشخصات فنی این تجهیزات با آخرین پروتکل های اتوماسیون و اسکادا به عنوان یک شرط لازم در نظر گرفته شده است.

کد خبر 915760

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha