به گزارش خبرگزاری مهر، این کتاب از سری کتابهای منتشر شده توسط انتشارات اسپرینگر در باب آموزش و پرورش به طور عام است.
این کتاب به صورت مجموعه مقالاتی در حوزه موضوعی آموزش و پرورش در عصر جهانی شدن است. ویژگی دوران جهانی شدن تضعیف حاکمیت ملی و کم رنگ شدن مرزهای جغرافیایی و سرزمینی است که مفاهیم سنتی حاکمیت و حکومت ملی را با چالش مواجه میسازد.
در دوران جهانی شدن و همزمان با گسترش فناوری اطلاعات، دولتها ناگزیر با موجهه با پدیدهای هستند که از آن به عنوان تغییر در کانون وفاداریهای شهروندان یاد میشود.
آموزش و پرورش در این دوران و آموزش کودکان و تربیت آنها برای آشنا ساختن آنها با پدیدههای عصر پسا ساختارگرایی از یک سو، و چگونگی علاقهمند سازی آنها به وفاداری از حکومتها و دولتهای ملی و کانونهای سنتی حاکمیت نقش بسیار مهمی ایفا میکند.
"آموزش و پرورش در دوران جهانی سازی سرمایهداری" اثر ایلان گروزیف و کلاس روث، "گفتگو، تفاهمات و جهانی شدن: مصاحبه با نیکولاس بربولس" توسط کلاس روث، "تربیت اخلاقی، تربیت لیبرالی و صدای فردی" اثر پل استندیش از جمله مقالاتی هستند که در این کتاب به چاپ رسیده است.
"مفاهیم کانتی از آموزش حقوق بشر" اثر پرادیپ زیلون، "ابهامات جهان وطن گرایی: اهداف اخلاقی آموزش و پرورش جهانی" اثر الیزابت هیلمن، "تعلیم مسولیت پذیری: دانش، اخلاق و مشورت" اثر کلاس روث مقالاتی دیگری هستند که در این کتاب منتشر شده است.
"آموزش دموکراسی مشورتی" اثر لارس لوولی، "استعارههای چند فرهنگی" اثر مارک هالستد مقالات دیگر این کتاب را در بر میگیرد.
نظر شما